Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1491 tot 1495
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Vooruitzichten voor goud: steun op $ 1.380 en $ 1.350 – sentiment blijft positief

Op weekbasis verloor de GOUDPRIJS vorige week $ 10,60 en de zilverprijs $ 0,35. Dit zijn minieme dalingen na een sterke reeks die erop wijzen dat beide edelmetalen overkocht waren. Het gebrek aan volume op de dagen dat goud en zilver daalden, wijst erop dat de stijgende trend vermoedelijk verder gezet zal worden. Goud vindt steun op $ 1.350 en $ 1.380, zilver rond $ 23.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 2 september 2013

Albert Edwards: “We staan voor een historische crash”

Albert Edwards van Société Générale staat bekend voor zijn extreme voorspellingen. Zo voorspelt hij een S&P 500 van 450 punten en een GOUDPRIJS van $ 10.000. Hoewel de koersdoelen misschien lachwekkend klinken, is zijn analyse altijd sterk onderbouwd. De val van de groeimarkten is volgens Edwards de recente kanarie in de koolmijn die aantoont hoe ziek het globale systeem eigenlijk is, aldus BusinessInsider.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

GOUDPRIJS zet stempel boven 1,430 Dollar

Vorige week is het goud weer onder het voetlicht komen te staan, de GOUDPRIJS liet een voetstuk achter boven 1,430 Dollar alvorens weer wat stoom af te laten. Het is echter een onmiskenbaar feit dat de GOUDPRIJS opnieuw in een uptrend is doorgedrongen.

De piek van vorige week lag op 1,433.31 Dollar. Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat de Syrië-factor momenteel de belangrijkste factor is op de markt voor edele metalen. Credit Suisse analyst Tom Kendall gelooft dat dit nog wel even zo zal blijven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 30 augustus 2013

Jon Najarian: “Verkoop goud als de invasie in Syrië begint”

Jon Najarian vindt de GOUDPRIJS momenteel overkocht na een rit van 20 procent sinds eind juni. Op het einde van het tweede kwartaal was goud sterk oververkocht, maar nu zijn de rollen omgekeerd, zeker als ze Syrië gaan binnenvallen. Dit is een geval van "buy the rumours, sell the news". Goud en olie hebben al een invasie in Syrië ingecalculeerd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

Twee goudgrafieken die je moet zien

Onderstaande twee grafieken komen van MarketUpdate. De ene grafiek laat de evolutie zien van de GOUDPRIJS in verschillende valuta sinds 1999, de andere grafiek laat de evolutie zien van de Britse goudvoorraad dit jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$