Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 1491 tot 1495
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 augustus 2013

Deze grote investeerder gelooft sterk in herstel GOUDPRIJS

Op de optiebeurs van Chicago werd deze week een opmerkelijke transactie geregistreerd. Een grote investeerder die sterk geloof in het herstel van de GOUDPRIJS schreef namelijk 10.100 put-opties Newmont Mining met als expiratiemaand januari en als strike 19 dollar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

Ron Paul: “De GOUDPRIJS zal exploderen”

Ron Paul is een voormalig US Congressman en een zeer gerespecteerde man met gefundeerde inzichten voor de goudmarkt. Hoewel de GOUDPRIJS op korte termijn kan fluctueren, is er op lange termijn maar een richting mogelijk volgens Ron Paul, en dat is recht omhoog.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

De 2 belangrijkste koopsignalen voor goud

Volgens The Daily Reckoningzijn er twee drijvende krachten achter het herstel van de GOUDPRIJS. Er is het dumpen van goud en aanverwante door de hedge funds in het tweede kwartaal en de correctie van de aandelenbeurzen die in het voordeel van de GOUDPRIJS speelt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Jeffrey Rhodes: “Zilverprijs kan nu makkelijk naar 30 dollar”

De GOUDPRIJS voelt volop de wind in de zeilen blazen en dus durven de gold bugs opnieuw het hoofd boven water steken. Veel van die gold bugs zien echter iets heel belangrijks over het hoofd: zilver heeft het voortouw genomen en is nog sterker gestegen dan het goud.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

India Gold Convention bevestigt dat vraag naar goud groot blijft

Afgelopen weekend kwam er belangrijk nieuws uit India, nieuws dat de GOUDPRIJS een extra duwtje in de rug kan geven. De India Gold Convention bevestigde namelijk dat de vraag naar goud in India groot blijft. De geruchten dat de vraag naar goud terugvalt missen dus elke grond van waarheid.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$