Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1496 tot 1500
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

GOUDPRIJS heeft bodem bereikt: JPMorgan en Bank of America zijn het er over eens

De prijsdaling van het goud heeft geleid tot een aanzienlijk verlies van 50 miljard Dollar voor al wie goud bezat. Dat is natuurlijk een aanzienlijk bedrag maar veel zorgen hoeven we ons daarover niet te maken. Er zijn namelijk betere tijden in het verschiet en die zullen niet zo heel lang uitblijven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 29 augustus 2013

De stierenmarkt voor goud en goudmijnaandelen is nog jong

2013 is voorlopig nog een zwak jaar voor goud en goudmijnaandelen, ondanks de sterke rally van de laatste weken staat de GOUDPRIJS en vele goudmijnaandelen nog steeds op verlies sinds het begin van het jaar. Maar de volatiliteit is enorm. Dit is normaal in deze fase van de stierenmarkt. Als je kijkt naar de stierenmarkt van obligaties die al 32 jaar duurt, kan je stellen dat de stierenmarkt voor goud en goudmijnaandelen met zijn 12 jaar nog jong is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Dit is waarom we een nog veel hogere (> $ 130) zilverprijs gaan zien de komende jaren

In de huidige rally van de edelmetalen goud en zilver doet de zilverprijs het veel beter dan de GOUDPRIJS. De huidige stierenmarkt in goud en zilver is gelijkaardig aan die van de jaren '70 - '80. Als we die vergelijking doortrekken, kunnen we stellen dat zilver het de komende jaren veel beter gaat doen dan goud. Dit is waarom...

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 28 augustus 2013

Goudmijnen kunnen verdubbelen bij een onveranderde GOUDPRIJS

De GOUDPRIJS klopt op de deur van een nieuwe stierenmarkt (een stijging van meer dan 20 procent). De meeste goudmijnaandelen zitten echter al een tijdje in een nieuwe stierenmarkt. Hoewel de sector momenteel rijp is voor een korte afkoeling, kunnen de goudmijnen het veel beter blijven doen dan de GOUDPRIJS. Ten opzichte van de huidige GOUDPRIJS noteren de goudmijnen nog steeds goedkoop.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 27 augustus 2013

Eric Sprott over de manipulatie door centrale banken en een verdubbeling van de GOUDPRIJS

In een interview voor Sprott Money News geeft Eric Sprott zijn mening over de goudmarkt. Volgens Sprott zitten de centrale banken achter de ontmoedigingen van de verkoop van fysiek goud (vooral in India). De situatie op de goudmarkt is zo precair aan het worden dat de GOUDPRIJS wel eens zou kunnen verdubbelen de komende 12 maanden, zo staat op Sprottgroup.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$