Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1516 tot 1520
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

50 redenen om goud te kopen

Goud boekte een stijging van 5 procent vorige week, niet slecht voor een edelmetaal dat niemand moet hebben. Het is niet dat men goud niet meer interessant vindt, zegt een analist, het is dat iedereen goud haat. Een goede basis voor de stijging van de GOUDPRIJS volgens BusinessInsider.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

JP Morgan zegt: “Koop Goud”

Het kan verkeren zei Bredero, JP Morgan, officieus een van de grootste manipulators van de GOUDPRIJS raadt zijn klanten aan om goud te kopen. Met een stijging van 15 procent de afgelopen maand en het juk John Paulson dat werd afgeworpen, lijkt de tijd ook voor JP Morgan rijp om positief te worden voor goud, aldus BusinessInsider .

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Goud wint weer aan glans bij de beleggers

De GOUDPRIJS is vandaag naar zijn hoogste peil van de voorbije twee maanden gestegen. Het edelmetaal piekte op 1.372,51 dollar per ounce (31 gram). Een dag eerder was diezelfde hoeveelheid goud nog zowat 1.318 dollar waard.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Dieptepunt van de GOUDPRIJS achter de rug?

Het zou zomaar kunnen dat het dieptepunt van de GOUDPRIJS achter de rug is. Het heeft alles te maken met het sentiment. Wanneer iedereen bearish is, alleen nog maar lagere koersen verwacht – dàt is meestal het dieptepunt. Immers: iedereen heeft dan reeds verkocht. Net zoals het tegengestelde waar is: wanneer de verwachting van de markt uitsluitend bullish is, rest er niemand meer om te kopen, en ook dan krijg je een omslag. Op vrijdagochtend schommelt de koers van goud rond de $1360 per troy ounce. De prijs zilver staat momenteel op $23,- per 31,1 gram.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 16 augustus 2013

Aziatische vraag naar goud explodeert

Bullion banks verdienen de laatste tijd grof geld door goud uit de Comex te halen en te verkopen op de Shanghai Gold Exchange. De GOUDPRIJS op de Shanghai Gold Exchange noteert met een premie van $ 22 ten opzichte van de prijs in New York. Deze premie komt er door de ongeziene vraag naar goud in Azië.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$