Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1521 tot 1525
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 15 augustus 2013

Short squeeze kan GOUDPRIJS in een mum van tijd hoger duwen

Afgelopen maandag bereikte de GOUDPRIJS het hoogste niveau in 3 weken en niets lijkt de opwaartse beweging te kunnen afremmen. Anthony Grisanti, stichter van GRZ Energy op de New York Mercantile Exchange, is zonder meer positief voor het goud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Ongekende en historische gebeurtenissen op de goudmarkt

Er spelen zich ongekende en historische gebeurtenissen af op de goudmarkt zegt James Turk. De huidige situatie zal zonder twijfel in de geschiedenisboeken komen. Goud zit nu al in zijn zesde week op rij in backwardation, dit is nog nooit eerder gebeurd en is een sterke indicator voor een bodem van de GOUDPRIJS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

De harde realiteit voor de GOUDPRIJS

Daily Reckoning somt 3 belangrijke, korte feiten op over goud. Ze zijn simpel, begrijpbaar maar ontzettend belangrijk om te onthouden voor diegene die in de goudsector willen beleggen:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 14 augustus 2013

Citi: Het is geen goed moment om goudmijnaandelen te kopen

Volgens Citi Research is de opmars van de goudmijnaandelen de laatste weken nog steeds geen reden om goudmijnaandelen te kopen. De GOUDPRIJS is goed op weg om het eerste jaarverlies op te tekenen in meer dan 10 jaar en de goudmijnaandelen staan voor een derde verliesjaar op rij, aldus MarketWatch.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 augustus 2013

De turbo bij zilver slaat aan!

Het heeft even geduurd, maar ook de zilverprijs schiet in actie. De prijs van het witte edelmetaal heeft even de schommelingen van de GOUDPRIJS vanop een afstand bekeken, maar deze week lijkt het besluit genomen: we gaan hoger!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$