EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1521 tot 1525 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Dit is unaniem de meest gehate activa van dit moment

De Amerikaanse fiscale en monetaire impasse is compleet door de shutdown van de Amerikaanse overheid en het uitblijven van een oplossing voor de verhoging van het schuldplafond. En toch kan de GOUDPRIJS er niet van profiteren. In feite blijft goud nog steeds de meeste gehate activa op de westerse financiële wereld aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Centrale bank China slaat extra goud in

De Wall Street Journal constateert vandaag in een artikel dat China’s honger naar goud ongekende proporties aanneemt. En dat het niet alleen Chinese consumenten zijn die stevig goud inslaan.

Opnieuw worstelt goud met de, op zijn minst psychologische, grens van $1.300. Dat is toch opmerkelijk. China is een actieve, grote koper van goud, net als India. Wat zeggen wij, maar dat zegt ook de Wall Street Journal. Normaliter drijft een stevige vraag de prijs van een relatief schaars goed op. Mogelijk dat manipulatie van de GOUDPRIJS  hier een niet te onderschatten rol speelt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 10 oktober 2013

Frank Homes legt uit waarom de GOUDPRIJS zal stijgen

Het is de eigenschap van goud om te stijgen in waarde wanneer de reële rentevoet onder 2 procent uitkomt, met andere woorden is er een positief sentiment naar goud wanneer de rentevoeten minder dan 2 procent boven inflatie noteren. De huidige situatie heeft dan nog veel in petto voor de GOUDPRIJS.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 9 oktober 2013

Wie bepaalt de GOUDPRIJS?

De goudhonger van China bepaalt de prijs van het gele edelmetaal.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 8 oktober 2013

Peter Schiff: De Fed liegt

Peter Schiff doet behoorlijk veel moeite zich in te houden wanneer Joseph Deaux hem een paar gevoelige vragen stelt omtrent de GOUDPRIJS en de rol van de Fed, zo staat op goudportal. Volgens Peter kan het alleen maar goed zijn voor de GOUDPRIJS indien het schuldplafond verhoogd gaat worden. Het bevestigd namelijk dat de VS nog meer schulden uit heeft staan en vaker de geldprinter moeten aanspreken.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs