Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 1526 tot 1530
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 21 augustus 2013

De 2 belangrijkste koopsignalen voor goud

Volgens The Daily Reckoningzijn er twee drijvende krachten achter het herstel van de GOUDPRIJS. Er is het dumpen van goud en aanverwante door de hedge funds in het tweede kwartaal en de correctie van de aandelenbeurzen die in het voordeel van de GOUDPRIJS speelt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 augustus 2013

Jeffrey Rhodes: “Zilverprijs kan nu makkelijk naar 30 dollar”

De GOUDPRIJS voelt volop de wind in de zeilen blazen en dus durven de gold bugs opnieuw het hoofd boven water steken. Veel van die gold bugs zien echter iets heel belangrijks over het hoofd: zilver heeft het voortouw genomen en is nog sterker gestegen dan het goud.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

India Gold Convention bevestigt dat vraag naar goud groot blijft

Afgelopen weekend kwam er belangrijk nieuws uit India, nieuws dat de GOUDPRIJS een extra duwtje in de rug kan geven. De India Gold Convention bevestigde namelijk dat de vraag naar goud in India groot blijft. De geruchten dat de vraag naar goud terugvalt missen dus elke grond van waarheid.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

“Goud biedt bescherming tegen van alles en nog wat”

Als we heel wat waarnemers mogen geloven blijven we best zoveel mogelijk uit de buurt van goud en andere edele metalen. Veel origineels bevatten hun adviezen meestal niet, als puntje bij paaltje komt praten ze elkaar gewoon maar wat na. Als de GOUDPRIJS stijgt zijn ze er allemaal als de kippen bij om ons goud te doen kopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 augustus 2013

50 redenen om goud te kopen

Goud boekte een stijging van 5 procent vorige week, niet slecht voor een edelmetaal dat niemand moet hebben. Het is niet dat men goud niet meer interessant vindt, zegt een analist, het is dat iedereen goud haat. Een goede basis voor de stijging van de GOUDPRIJS volgens BusinessInsider.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$