EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1561 tot 1565 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

GOUDPRIJS stijgt het sterkste in september

September is traditioneel een sterke maand voor de GOUDPRIJS. In India is de oogst achter de rug en met het geld koopt de Indiase bevolking gouden juwelen en baren. Er zijn ook veel festivals en huwelijken in de tweede jaarhelft, traditioneel wordt er veel goud gegeven als geschenk voor deze trouwpartijen die tot 5 dagen kunnen duren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

Ron Paul gelooft dat GOUDPRIJS kan exploderen

Er zijn goudkevers, er zijn goudstieren en wie weet nog veel meer dieren die geloven in een stijging van de GOUDPRIJS. Er is echter maar 1 Ron Paul en zoals we allemaal weten is die buitengewoon bullish voor de edelmetalen. En dat is dan nog zacht uitgedrukt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

GOUDPRIJS bevindt zich op “Stairway To Hell’ wanneer U.S. schuldenplafond optrekken

In de jaren 70 lanceerde de Britse popgroep Led Zeppelin “Stairway to Heaven”, een song die zonder enige discussie tot de klassiekers van de popmuziek mag gerekend worden. Er is geen enkele top 100, top 500 of top 1,000 waar deze song niet in wordt opgenomen.

Tom Fitzpatrick heeft een alternatieve versie van deze songtitel bedacht, met die opmerking dat er geen enkele link bestaat met de muziekwereld. De GOUDPRIJS bevindt zich op de “Stairway To Hell’ wanneer de U.S. hun schuldenplafond optrekken. Iets wat ze wel zullen moeten doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 september 2013

Dit is wat het slimme geld momenteel koopt

Het "slimme geld", ook wel de hedge funds, fondsbeheerders, de top van de money managers, positioneert zich altijd als eerste in nieuwe trends. Het "domme geld" wordt wel eens verwezen naar de particuliere beleggers omdat die meestal te laat op het feestje verschijnen. Maar waar positioneert het meeste "slimme geld" zich tegenwoordig? In goudmijnaandelen.

De stijging van de GOUDPRIJS naar $ 1.400 werd voornamelijk gedreven door de paniek rond Syrië, maar in tegenstelling tot hoe Wall Street tegenover goud staat (nog steeds vol haat en nijd), gebeurt er van alles onder de oppervlakte op de goudmarkt. John Paulson bijvoorbeeld verminderde zijn blootstelling aan GLD van 21,8 miljoen aandelen naar 10,2 miljoen, maar ...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 2 september 2013

GOUDPRIJS in augustus met 5 procent gestegen, zilver met bijna 20 procent!

We trappen waarschijnlijk een open deur in door te stellen dat augustus een moeilijke maand is geworden voor de markten. De Dollar bereikte een piek voor de afgelopen 4 maanden, het goud kon voor de 2de maand op rij een stijging laten optekenen. De GOUDPRIJS is in augustus met 5 procent gestegen.

De zilverprijs deed er nog een flinke schep bovenop en dikte maar liefst 19,8% procent aan in de maand augustus. Het geeft andermaal aan datgene wat we hier al maanden roepen, namelijk dat zilver de volatiele variant is van goud, zowel naar onder maar vooral ook naar boven!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs