Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1561 tot 1565
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 juli 2013

GOUDPRIJS begint de week met een knal naar $ 1.320

De GOUDPRIJS opent vandaag $ 20 hoger dan vrijdag en schiet daarmee door de weerstand van $ 1.300. De GOUDPRIJS deed het al goed sinds Bernanke liet weten dat het terugdraaien van de monetaire stimulus niet voor morgen zal zijn. Nu heeft ook China maatregelen genomen om de bevolking meer koopkracht te geven. Dit kan de vraag naar fysiek goud weer doen toenemen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 21 juli 2013

Goud en zilver report (Week 29)

De GOUDPRIJS steeg de afgelopen week met 0,28%, terwijl zilver juist 2,7% goedkoper werd. De afgelopen twee jaar is zilver nog niet zo goedkoop geweest ten opzichte van goud als nu. Lees het volledige artikel op Marketupdate.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Het dalende vertrouwen in de centrale banken zal de GOUDPRIJS omhoog stuwen (Kijk op de week)

Wat is er verkeerd met deze wereld? Waarom is niets meer wat het lijkt te zijn. Zijn er nog zekerheden, zijn er nog waarheden? Iedereen kent wel dat gevoel dat het steeds maar weer achteruit gaat in de wereld. Maar om precies te zijn, het gaat niet achteruit in de wereld, het gaat alleen maar achteruit bij ons. Waarom? Omdat wij ons al decennia lang verschuilen achter de “kennis” van onze politici. We hebben jarenlang geloofd dat zij het beter weten dan wijzelf, daarom zijn het zo’n duurbetaalde, intelligente mensen. Maar ook intelligente mensen kunnen er een potje van maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

CEO goudmijn zegt dat de val van goud opgezet werd

, CEO Agnico Eagle, een goudmijn van $ 5 miljard, zegt dat de daling van de GOUDPRIJS slechts een daling is op papier. Aan de andere kant ziet hij nog steeds een sterke fysieke vraag naar goud en centrale banken die goud blijven opkopen. Het herstel van de GOUDPRIJS kan nog een tijdje duren, maar hij is ervan overtuigd dat de GOUDPRIJS terug zal gaan stijgen.

Sean Boyd zegt dat de goudmijnen volop bezig zijn zich te heroriënteren door de lagere GOUDPRIJS. Goudmijnen passen zich aan aan de huidige situatie maar verwachten dat de GOUDPRIJS terug zal gaan stijgen. Over een twaalftal maanden zal de GOUDPRIJS terug op het niveau van $ 1.800 noteren.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Speculanten gaan vol in de aanval op goud

De speculatieve shortpositie in goud is in de afgelopen negen jaar nog nooit zo hoog geweest als nu. Sinds het begin van 2013 begonnen speculanten steeds meer in te zetten op een daling van de GOUDPRIJS. Met succes, want goud is dit jaar al 23% in prijs gezakt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$