Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 1561 tot 1565
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

GOUDPRIJS stijgt door uitspraken Bernanke

De GOUDPRIJS is weer in de lift. Gisteravond liet Fed-voorzitter Bernanke weten dat de arbeidsmarkt voorlopig nog monetaire stimulering nodig heeft en dat de lage rente daar ook ruimte voor biedt. De helft van het comité wil eind dit jaar het QE programma stopzetten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

4 redenen voor een LAGERE GOUDPRIJS dit najaar

Afgelopen week deelden we 4 redenen waarom de GOUDPRIJS zou stijgen dit najaar. Volgens vermogensbeheerder BlackRock zal goud echter nog verder zakken. De vrees voor massale inflatie bleek onterecht & dat betekent slecht nieuws voor goud.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Suriname getroffen door lagere GOUDPRIJS

De economie van Suriname leunt sterk op de export van grondstoffen. Vooral olie en goud vormen een belangrijke bron van inkomsten. Door de daling van de GOUDPRIJS vallen de opbrengsten van goudmijnen tegen. Op lange termijn kan dat de economische groei onder druk zetten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

IMF waarschuwt Suriname voor lagere GOUDPRIJS

De dalende GOUDPRIJS kan een zware rem zetten op de economische groei in Suriname. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een rapport over het Zuid-Amerikaanse land.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Merrill Lynch kijkt weer naar boven voor goud

Mary Ann Bartels, TA specialist bij Merrill Lynch, geeft haar visie op de GOUDPRIJS. Ze is er nog niet van overtuigd dat de definitieve bodem bij goud al geplaatst is, maar denkt dat later op het jaar de prijs hoger kan naar 1478 dollar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$