Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 1571 tot 1575
Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: maandag 22 juli 2013

Meer lucht in de goudbubbel, maar niet voor lang!

Op de complete markt voor goud heerst een goede stemming, het edelmetaal is namelijk voor het eerst sinds tijdens weer de 1300 dollar grens heengedoken. Voor een troy ounce aan goud moet men op dit moment ongeveer 1321 dollar betalen, een koers die we lange tijd niet hebben gezien bij de goudkoers. Er wordt zelfs gesproken over een ware rally voor de GOUDPRIJS. De recente stijging lijkt echter niets meer dan een scheut extra lucht in de goudbubbel…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 22 juli 2013

GOUDPRIJS doorbreekt 1300 dollar: dit zijn de volgende weerstanden

De prijs van goud begint de week met een knal. Uit het niets schiet de GOUDPRIJS door de technische weerstand van 1300 dollar/ounce, waar we nu al weken onder blijven hangen.

Dit maakt de weg vrij voor meer prijsspektakel in de komende weken. Hierna ziet u de volgende technische weerstanden voor goud op een grafiek.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 juli 2013

GOUDPRIJS begint de week met een knal naar $ 1.320

De GOUDPRIJS opent vandaag $ 20 hoger dan vrijdag en schiet daarmee door de weerstand van $ 1.300. De GOUDPRIJS deed het al goed sinds Bernanke liet weten dat het terugdraaien van de monetaire stimulus niet voor morgen zal zijn. Nu heeft ook China maatregelen genomen om de bevolking meer koopkracht te geven. Dit kan de vraag naar fysiek goud weer doen toenemen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 21 juli 2013

Goud en zilver report (Week 29)

De GOUDPRIJS steeg de afgelopen week met 0,28%, terwijl zilver juist 2,7% goedkoper werd. De afgelopen twee jaar is zilver nog niet zo goedkoop geweest ten opzichte van goud als nu. Lees het volledige artikel op Marketupdate.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 juli 2013

Het dalende vertrouwen in de centrale banken zal de GOUDPRIJS omhoog stuwen (Kijk op de week)

Wat is er verkeerd met deze wereld? Waarom is niets meer wat het lijkt te zijn. Zijn er nog zekerheden, zijn er nog waarheden? Iedereen kent wel dat gevoel dat het steeds maar weer achteruit gaat in de wereld. Maar om precies te zijn, het gaat niet achteruit in de wereld, het gaat alleen maar achteruit bij ons. Waarom? Omdat wij ons al decennia lang verschuilen achter de “kennis” van onze politici. We hebben jarenlang geloofd dat zij het beter weten dan wijzelf, daarom zijn het zo’n duurbetaalde, intelligente mensen. Maar ook intelligente mensen kunnen er een potje van maken.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$