Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1571 tot 1575
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Ligt Duitsland aan de basis van de daling van de GOUDPRIJS?

Sinds het begin van dit jaar is er veel goud weggehaald uit de Comex en uit de goud-ETF GLD. Heeft dit misschien iets te maken met het verzoek van Duitsland om 300 ton goud terug te halen uit New York? Als we onderstaande grafiek van MarketUpdate bekijken lijkt dat er wel op. Of zou dit pure toeval zijn?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

“Weinig opties meer over om de GOUDPRIJS te onderdrukken”

De daling van de GOUDPRIJS en de uitvloei van fysiek goud uit de goudfondsen en -ETF's is de aanleiding voor vele analisten om te roepen dat de stierenmarkt voor goud voorbij is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

“Er is teveel goud en de prijs zal nog dalen tot $ 1.000″

De verkoop van goud door ETF's zal ervoor zorgen dat investeringsgoud eerder goud zal toevoegen aan de goudmarkt dan dat het nodig heeft van de goudmarkt. Hierdoor is er een overvloed aan goud op de markt waardoor de GOUDPRIJS nog verder zal dalen tot onder de $ 1.000, dat zegt de Natixis Economic Research op

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 18 juli 2013

Jim Rogers: De centrale banken zullen verdwijnen

In een interview met Kitco’s Daniela Cambone zegt Jim Rogers dat hij denkt dat de GOUDPRIJS zijn definitieve bodem nog niet heeft bereikt. Maar tegen het einde van dit decennium zal het veel hoger staan dan vandaag.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 17 juli 2013

Waar haalt de Federal Reserve het goud vandaan?

In januari vroeg de Duitse Bundesbank 300 ton goud op bij de Federal Reserve. Waar moet dat goud vandaan komen? Is het mogelijk dat het goud afkomstig is van de Comex of het GLD? Beide hebben door de daling van de GOUDPRIJS veel goud van de hand gedaan...Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$