Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1576 tot 1580
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Marc Faber: “Amerika manipuleert mogelijk de GOUDPRIJS

Marc Faber ziet vandaag vooral een uitgesproken pessimisme bij de zogenaamde experts voor edelmetalen, terwijl deze dames en heren nooit eerder een positie hebben ingenomen. Nogal lachwekkend…

Voor Marc Faber is dit slechts een correctie binnen een grote opwaartse trend bij edelmetalen. Maar hij is er niet zeker van dat we de bodem hebben gezien voor goud, alhoewel Faber denkt de grote uitverkoop achter ons ligt.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 16 juli 2013

Commerzbank verwacht hogere GOUDPRIJS

Commerzbank verwacht dat de GOUDPRIJS later dit jaar weer wat op zal veren van de daling van de afgelopen maanden. Analisten van de bank denken dat we de grootste verkoopgolf van goud door ETF's inmiddels achter de rug hebben. Bovendien heeft de Fed onlangs aangegeven dat ze voorlopig blijft stimuleren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Goud nog terug naar $ 1.000?

Op het moment van schrijven staat de GOUDPRIJS opnieuw op een zucht van $ 1.300. Volgens Chart Watchers was de GOUDPRIJS fors oververkocht en zitten we momenteel in een rebound van de oververkochte niveaus. Op lange termijn kan de GOUDPRIJS echter terug zakken naar een steunniveau van $ 1.000.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Chinezen zullen vluchten in goud (met alle gevolgen van dien)

Chinezen zullen op zoek gaan naar een nieuwe vluchthaven en daar zal de GOUDPRIJS van profiteren. Sudakshina Unnikrishnan, commodities analyst bij Barclays Research, denkt dat de Chinezen weer goud gaan kopen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

GOUDPRIJS stijgt door uitspraken Bernanke

De GOUDPRIJS is weer in de lift. Gisteravond liet Fed-voorzitter Bernanke weten dat de arbeidsmarkt voorlopig nog monetaire stimulering nodig heeft en dat de lage rente daar ook ruimte voor biedt. De helft van het comité wil eind dit jaar het QE programma stopzetten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$