Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1581 tot 1585
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 juli 2013

Goud nog terug naar $ 1.000?

Op het moment van schrijven staat de GOUDPRIJS opnieuw op een zucht van $ 1.300. Volgens Chart Watchers was de GOUDPRIJS fors oververkocht en zitten we momenteel in een rebound van de oververkochte niveaus. Op lange termijn kan de GOUDPRIJS echter terug zakken naar een steunniveau van $ 1.000.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 12 juli 2013

Chinezen zullen vluchten in goud (met alle gevolgen van dien)

Chinezen zullen op zoek gaan naar een nieuwe vluchthaven en daar zal de GOUDPRIJS van profiteren. Sudakshina Unnikrishnan, commodities analyst bij Barclays Research, denkt dat de Chinezen weer goud gaan kopen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

GOUDPRIJS stijgt door uitspraken Bernanke

De GOUDPRIJS is weer in de lift. Gisteravond liet Fed-voorzitter Bernanke weten dat de arbeidsmarkt voorlopig nog monetaire stimulering nodig heeft en dat de lage rente daar ook ruimte voor biedt. De helft van het comité wil eind dit jaar het QE programma stopzetten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

4 redenen voor een LAGERE GOUDPRIJS dit najaar

Afgelopen week deelden we 4 redenen waarom de GOUDPRIJS zou stijgen dit najaar. Volgens vermogensbeheerder BlackRock zal goud echter nog verder zakken. De vrees voor massale inflatie bleek onterecht & dat betekent slecht nieuws voor goud.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 11 juli 2013

Suriname getroffen door lagere GOUDPRIJS

De economie van Suriname leunt sterk op de export van grondstoffen. Vooral olie en goud vormen een belangrijke bron van inkomsten. Door de daling van de GOUDPRIJS vallen de opbrengsten van goudmijnen tegen. Op lange termijn kan dat de economische groei onder druk zetten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$