Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1586 tot 1590
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Merrill Lynch kijkt weer naar boven voor goud

Mary Ann Bartels, TA specialist bij Merrill Lynch, geeft haar visie op de GOUDPRIJS. Ze is er nog niet van overtuigd dat de definitieve bodem bij goud al geplaatst is, maar denkt dat later op het jaar de prijs hoger kan naar 1478 dollar.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 10 juli 2013

Jim Rogers: "GOUDPRIJS kan naar $900 zakken"

Volgens Jim Rogers kan de GOUDPRIJS nog lang beneden de productiekosten blijven. Mijnen zullen niet zomaar hun deuren sluiten, omdat er veel kosten gemoeid zijn met het opnieuw opstarten van een mijn. Voordat de bodem bereikt is kan de GOUDPRIJS nog verder zakken tot $900, aldus Rogers.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Japanners stappen nog wel in goud-ETF

Japanse beleggers stappen nog wel in goud-ETF's, beleggingsinstrumenten die blootstelling geven aan de GOUDPRIJS. Japanners kopen aandelen van het ETF om zich te beschermen tegen het inflatoire beleid van de Japanse centrale bank. Ook institutionele beleggers kochten dit jaar meer aandelen van het fonds.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

"Goudmijnen niet bestand tegen GOUDPRIJS onder de $1.500"

Door de daling van de GOUDPRIJS komen steeds meer mijnen in de problemen. De CEO van Gold Fields zei dat de sector een prijs van $1.500 per troy ounce nodig heeft om te kunnen voortbestaan. Bij een lagere prijs moeten sommige mijnen hun deuren sluiten. De GOUDPRIJS is momenteel $1.250 per troy ounce.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 9 juli 2013

Scotiabank verlaagt koersdoelen voor goud en zilver

Scotiabank heeft haar verwachting voor de GOUDPRIJS naar beneden bijgesteld. De bank denkt dat de prijs de komende jaren zal dalen tot het niveau van de productiekosten. Ook is de bank een stuk negatiever geworden over de prijs van zilver. Hield de bank eerder nog rekening met een zilverprijs van $30, nu is dat nog maar $21 per troy ounce.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$