EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1586 tot 1590
Geplaatst op: vrijdag 19 juli 2013

Goud geen goede hedge tegen inflatie

Volgens Bernanke begrijpt niemand de GOUDPRIJS. Goud is iets wat mensen kopen als bescherming tegen een financieel rampscenario, omdat het zijn waarde weet te behouden. Hij voegt eraan toe dat goud een slechte inflatie hedge is, omdat de GOUDPRIJS de inflatie niet kan voorspellen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

James Rickards: “Mathematisch gezien kan goud naar $ 8.000 of meer”

In bepaalde scenario's zal de GOUDPRIJS fors stijgen. Het zal niet geleidelijk aan stijgen, maar met een forse opstoot. Het zal zijwaarts noteren om dan omhoog te knallen en dan nog eens knallen om te eindigen met een superknal. Dit kan gebeuren in een tijdspanne van 3 tot 6 maanden, zegt 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

Ligt Duitsland aan de basis van de daling van de GOUDPRIJS?

Sinds het begin van dit jaar is er veel goud weggehaald uit de Comex en uit de goud-ETF GLD. Heeft dit misschien iets te maken met het verzoek van Duitsland om 300 ton goud terug te halen uit New York? Als we onderstaande grafiek van MarketUpdate bekijken lijkt dat er wel op. Of zou dit pure toeval zijn?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

“Weinig opties meer over om de GOUDPRIJS te onderdrukken”

De daling van de GOUDPRIJS en de uitvloei van fysiek goud uit de goudfondsen en -ETF's is de aanleiding voor vele analisten om te roepen dat de stierenmarkt voor goud voorbij is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 juli 2013

“Er is teveel goud en de prijs zal nog dalen tot $ 1.000″

De verkoop van goud door ETF's zal ervoor zorgen dat investeringsgoud eerder goud zal toevoegen aan de goudmarkt dan dat het nodig heeft van de goudmarkt. Hierdoor is er een overvloed aan goud op de markt waardoor de GOUDPRIJS nog verder zal dalen tot onder de $ 1.000, dat zegt de Natixis Economic Research op

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs