Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2595 artikelen gevonden. Artikel 1631 tot 1635
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Grote banken bereiden prijsstijging goud voor

GoldMoney zegt dat het een onweerlegbaar feit heeft dat centrale banken goud naar de markt laten vloeien om de GOUDPRIJS onder controle te houden. Door de goudcrash van half april is er een immense rush naar goud. Dit zou de GOUDPRIJS fors hebben doen stijgen, zij het niet dat de centrale banken de markt voorzien van het nodige goud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

TA goud: erop of eronder

De GOUDPRIJS staat voor een belangrijk moment. Op basis van de technische analyse zal de GOUDPRIJS binnenkort een nieuwe richting inslaan, het is nu naar boven of naar beneden. De GOUDPRIJS beweegt al enige tijd tussen de $ 1.350 en de $ 1.400. Als het de dalende trendlijn van de hoogste koersen opwaarts doorbreekt, zijn we weer vertrokken voor veel hogere koersen, als het echter door de bodem van $ 1.350 zakt, ligt de weg open naar $ 1.200.

Bron: goudbelegger.com
Geplaatst: zaterdag 15 juni 2013

Gaat de zilverprijs weer stijgen?

Zilver is een edelmetaal wat zich mag verheugen in een toenemende populariteit onder beleggers. Als beleggingsobject zal het echter altijd in de schaduw blijven staan van grotere broer goud. Het verloop van de GOUDPRIJS domineert dan ook de financiële media. Maar zilver is zeker niet minder interessant voor edelmetaalbeleggers.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 14 juni 2013

VIDEO: Agnico-Eagle Mines CEO Sean Boyd over de GOUDPRIJS

Sean Boyd, de geroemde CEO van Agnico-Eagle Mines, was te gast op Bloomberg TV om zijn visie te geven op de turbulentie in de goudmarkt.

Boyd voorziet dat de GOUDPRIJS zijn klim kan hervatten. Hij verwacht 1800 dollar/ounce binnen 12 maanden. De reden: FUNDAMENTALS!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 14 juni 2013

Goud heeft een geheime vijand

Kenners hebben zich al suf gepiekerd over de oorzaken waarom de GOUDPRIJS medio april plots in vrije val ging. We zetten nog even een aantal veel geciteerde factoren op een rijtje: geen angstgevoel meer bij de beleggers, een bubbel, de Fed en haar QE en ga zo maar door.

Maar volgens sommige spelers op de markt heeft iedereen 1 belangrijke factor op de markt over het hoofd gezien. Jim Iuorio, TJM Institutional Services managing director en medewerker van CNBC.com’s “Futures Now” lichtte daaromtrent een tipje van de sluier.

Timing is belangrijkLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$