Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1646 tot 1650
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

Ron Paul: “Stijging GOUDPRIJS is onbegrensd”

Ron Paul werd op CNBC gevraagd naar de belabberde prijsactie bij goud, ondanks alle rumoer in de financiële markten en de aanhoudende monetaire accommodatie.

Voor Ron Paul is er weinig aan de hand. Goud zit al ruim 12 jaar in een bull market. Een jaartje van tegenvallende resultaten verandert hier weinig aan.

Meer nog, voor Ron Paul kan de prijs van goud tot in het oneindige blijven stijgen, zolang we met het huidige dollarsysteem zitten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 18 juni 2013

In Vietnam betalen ze met plezier $ 217 boven spot voor goud

De vraag naar fysiek goud is niet alleen in China en India overweldigend. De centrale bank van Vietnam verkocht vorige week 25.700 gouden munten op een veiling om de bevolking tevreden te stellen. Het hoopt hiermee de premie op de GOUDPRIJS naar beneden te krijgen, maar slaagt daar vooralsnog niet in zegt SilverDoctors...

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 18 juni 2013

Goud als vijand van het establishment

Het gele edelmetaal is niet geliefd (en dat is nog zwak uitgedrukt) bij de overheden, zeker na de recente duik van de GOUDPRIJS. Bij de burgers is het heel anders gesteld, voor hen kan goud haast niet worden aangesleept, ze lusten er wel pap van. “Goudhonger bij Belgen groeit” kopt dagblad De Tijd. “ Gold Demand Extraordinary In Vietnam – Paying $217 Premium Over Spot” schrijft Goldcore. Na de opschorting wegens tekorten bij de US Mint wordt nu dan toch de 1/10de ounce Gold Eagle weer aangeboden – tegen een premie van ruim 40 % boven de spotprijs. En ook in China worden gouden juwelen verkocht als zoete broodjes.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

Grote banken bereiden prijsstijging goud voor

GoldMoney zegt dat het een onweerlegbaar feit heeft dat centrale banken goud naar de markt laten vloeien om de GOUDPRIJS onder controle te houden. Door de goudcrash van half april is er een immense rush naar goud. Dit zou de GOUDPRIJS fors hebben doen stijgen, zij het niet dat de centrale banken de markt voorzien van het nodige goud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 17 juni 2013

TA goud: erop of eronder

De GOUDPRIJS staat voor een belangrijk moment. Op basis van de technische analyse zal de GOUDPRIJS binnenkort een nieuwe richting inslaan, het is nu naar boven of naar beneden. De GOUDPRIJS beweegt al enige tijd tussen de $ 1.350 en de $ 1.400. Als het de dalende trendlijn van de hoogste koersen opwaarts doorbreekt, zijn we weer vertrokken voor veel hogere koersen, als het echter door de bodem van $ 1.350 zakt, ligt de weg open naar $ 1.200.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$