Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 166 tot 170
Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

GOUDPRIJS stijgt verder in 2017 volgens Hedge Fund Manager

Ondanks dat de GOUDPRIJS dit jaar al 19% is gestegen ziet hedge funds manager van.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

Tijdschema voor de goudrally

Als je vandaag een 100% goudstandaard zou introduceren, moet de prijs van goud stijgen tot boven 50.000 USD/ounce om de lading te dekken. Voer je een ‘goudstandaard light’ in, zoals onder Bretton Woods, dan valt de dekkingsgraad terug tot bijvoorbeeld 40%, en bekom je een GOUDPRIJS van zo’n 25.000 USD.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 23 oktober 2016

Goudpaniek onder beleggers onterecht

De GOUDPRIJS is sinds augustus dit jaar met bijna 9 procent gecorrigeerd. Van een top van $1.366 in juli naar een dal van $1.251 op 14 oktober. Een daling van ruim $100 op enkele maanden tijd. Toch staat de GOUDPRIJS vandaag bijna $200 dollar hoger dan begin januari dit jaar.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 23 oktober 2016

Dit is waarom echte serieuze denkers ‘goud’ overwegen

De prijs van goud kan verdubbelen vanaf het punt waar de GOUDPRIJS nu staat, aldus Raoul Pal, voorheen werkzaam bij Goldman Sachs en één van de grootste ‘big-picture’ investeerders wereldwijd. Raoul runde een gigantische hedge fund totdat hij zoveel geld gemaakt had en met pensioen is gegaan. Kortom, een man met kennis en verstand van zaken.

Onlangs schreef hij over goud in zijn research nieuwsbrief ‘The Global Macro Investor’ die wordt gelezen door ’s werelds grootste money managers:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 22 oktober 2016

Indiërs kunnen gaan zorgen voor een stijgende GOUDPRIJS

De GOUDPRIJS heeft het sinds de maand juli niet bepaald gemakkelijk gehad. Sinds de start van de tweede helft van het jaar heeft het gele edelmetaal wat procenten aan waarde moeten inleveren en op dit moment beweegt de GOUDPRIJS binnen een zijwaartse trend. Toch kan daar binnenkort verandering in gaan komen.

Een van de grootste goudkevers zijn toch wel de Indiërs. Op dit moment is het jaarlijkse trouwseizoen volop in gang en als trouwgeschenk wordt er vaak een beroep gedaan op het glimmende edelmetaal. Daarnaast maakt een onderzoek uit 2013 van de ‘Federation of Indian Chambers of Commerce & Industry’ (FICCI) duidelijk dat driekwart van de Indiërs goud daarnaast ziet als een ‘veilige belegging’.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$