Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2585 artikelen gevonden. Artikel 166 tot 170
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 september 2016

Als dit het begin is van een nieuwe stierenmarkt in goud, waar kan de GOUDPRIJS dan eindigen?

Een stierenmarkt (een langdurige stijging) in goud kan zeer krachtig zijn. Wanneer analisten toveren met bedragen van $5.000 of $10.000 per ounce, lijkt dit onwaarschijnlijk vanaf het huidige niveau. Maar uitgaande van het verleden, zijn dergelijke uitkomsten niet overdreven.

De huidige stierenmarkt in goud is goed en wel een dik halfjaar bezig. De nodige volatiliteit onderweg is normaal voor het begin van een langdurige cyclus. Voor- en tegenstanders vechten nog over de toekomstige richting. Wanneer de beren uitgevochten zijn, begint de stier pas echt te galopperen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 7 september 2016

Beleggers in Goud dumpten 16 ton goud voor stijging GOUDPRIJS

Beleggers hebben afgelopen week 16 ton verkocht in twee dagen tijd. De verkoop was net voor het moment dat de GOUDPRIJS steeg naar......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Welkom in de beste maand voor de GOUDPRIJS!

De GOUDPRIJS lijkt in rustig vaarwater terecht te zijn gekomen. De goudstieren lijken even een adempauze te nemen na de stijging van meer dan 30%. Maar, als we het verleden mogen geloven dan kunnen die stieren snel weer in actie gaan komen. Het verleden voorspelt immers voor deze maand iets heel moois voor de GOUDPRIJS.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Wordt Uranium het nieuwe Goud?

Wie herinnert zich nog de goudmarkt bijna een jaar geleden? De goudmarkt zat vol pessimisme en de GOUDPRIJS zou nooit meer stijgen. Dat is exact waar uranium zich nu bevindt. Maar eens de trend keert, kan het hard gaan. Wat we dit jaar zagen bij goud zal verbleken in het niets bij de kracht van uranium, zegt Dev Randhawa CEO van Fission Uranium.

Op dit moment heeft iedereen schrik van uranium. Nochtans zal daar het vuurwerk te zien zijn in de toekomst. De uraniummarkt zit in zeer slechte papieren. Maar beleggers maken de grootste winsten wanneer het van zeer slecht naar minder slecht gaat.

Vorig jaar ging de GOUDPRIJS nog door $1.000 zakken richting $500. Dit jaar staat de GOUDPRIJS boven $1.300 en noteren goudmijnaandelen 100-en procenten hoger. Datzelfde scenario kan men ook bij uranium verwachten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Waarom staat de GOUDPRIJS nog niet op $2.000?

De Australische bank Macquarie denkt dat de GOUDPRIJS eerder op $2.000 moet staan dan de $1.330 vandaag. Dat is maar liefst 50% hoger. Ze zien 3 goede redenen waarom dat nog niet het geval is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$