Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 1656 tot 1660
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

Must see video: Mike Maloney over de goudmarkt

Mike Maloney begeleidt u door het grote geheel van de goudmarkt. De meeste mensen zijn 'The Big Picture' uit het oog verloren. Het is dit grote plaatje dat er voor zorgt dat Mike Maloney nog steeds goed slaapt 's nachts, ondanks de tegenslagen met de GOUDPRIJS de laatste twee jaar. Deze video wordt ondersteund met uitgebreide grafieken en een uitleg van top kwaliteit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

Federal Reserve wil niet afkicken

Het langverwachte verdikt van de Federal Reserve is een non-event geworden. De beslissing van de Fed heeft alleen voor een jo-jo gezorgd op de GOUDPRIJS. We vatten het besluit eventjes samen:

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

Grote vraag naar goud, ondanks lagere prijzen

Goud is niet echt geliefd door overheden, zeker niet na de recente daling van de GOUDPRIJS. Bij de burgers is het momenteel echter heel anders gesteld, voor hen kan het fysieke goud haast niet worden aangesleept. Er is een grote vraag naar goud, ondanks de lagere prijzen....

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

Het enige dat de goudrush kan tegenhouden is een (fors) hogere GOUDPRIJS

De COMEX is verantwoordelijk voor het grootste deel van de papieren goudhandel in de wereld. Het is echter opvallend dat minder dan 1 procent fysieke levering vraagt. Maandelijks wordt er slechts 20 ton goud fysiek verhandeld op de COMEX. Dit staat in schril contrast met de goudbeurzen in het Oosten.

Andere grote goudbeurzen zijn de TOCOM Exchange in Tokio en de Shanghai Gold Exchange (SGE/SHGE). Op de SGE wordt 45 % van het verhandelde volume omgezet in een fysieke levering van het goud. De COMEX probeert de handelaars zoveel mogelijk fysieke levering te ontmoedigen terwijl ze dit in Japan en China juist aanmoedigen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 19 juni 2013

Ron Paul: “Stijging GOUDPRIJS is onbegrensd”

Ron Paul werd op CNBC gevraagd naar de belabberde prijsactie bij goud, ondanks alle rumoer in de financiële markten en de aanhoudende monetaire accommodatie.

Voor Ron Paul is er weinig aan de hand. Goud zit al ruim 12 jaar in een bull market. Een jaartje van tegenvallende resultaten verandert hier weinig aan.

Meer nog, voor Ron Paul kan de prijs van goud tot in het oneindige blijven stijgen, zolang we met het huidige dollarsysteem zitten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$