EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1686 tot 1690 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Goudmijnen moeten afschrijven door daling GOUDPRIJS

Goudmijnbedrijf AngloGold Ashanti heeft ruim $2 miljard afgeschreven op haar bezittingen. Door de daling van de GOUDPRIJS zal de opbrengst lager uitvallen dan eerder werd aangenomen. Steeds meer goudmijnen moeten afschrijven en hun efficiëntie verhogen door de lagere GOUDPRIJS.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Ronald Stoeferle:”De grootste handelaars voorzien een stijging van de GOUDPRIJS

Ronald Stoeferle is managing partner van Incrementum AG en uitgever van “In Gold We Trust”. Volgens Stoeferle zitten de grootste handelaars op de goudmarkt met de diepste zakken momenteel long op de GOUDPRIJS. Samen met het extreem negatieve sentiment zal dit zorgen voor een rally van de GOUDPRIJS, zegt hij aan

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 juli 2013

Waarom goud bezig is aan een comeback

Diegene die denken dat de dollar steeds sterker wordt, dat de economie het steeds beter zal doen en dat de GOUDPRIJS zal blijven dalen, zijn verkeerd volgens Daily Reckoning.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Marc Faber: “Amerika manipuleert mogelijk de GOUDPRIJS

Marc Faber ziet vandaag vooral een uitgesproken pessimisme bij de zogenaamde experts voor edelmetalen, terwijl deze dames en heren nooit eerder een positie hebben ingenomen. Nogal lachwekkend…

Voor Marc Faber is dit slechts een correctie binnen een grote opwaartse trend bij edelmetalen. Maar hij is er niet zeker van dat we de bodem hebben gezien voor goud, alhoewel Faber denkt de grote uitverkoop achter ons ligt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 juli 2013

Commerzbank verwacht hogere GOUDPRIJS

Commerzbank verwacht dat de GOUDPRIJS later dit jaar weer wat op zal veren van de daling van de afgelopen maanden. Analisten van de bank denken dat we de grootste verkoopgolf van goud door ETF's inmiddels achter de rug hebben. Bovendien heeft de Fed onlangs aangegeven dat ze voorlopig blijft stimuleren.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs