Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2611 artikelen gevonden. Artikel 171 tot 175
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

Wanneer komt er een nieuwe bodem bij goud?

De goudkevers hebben het de afgelopen weken niet bepaald gemakkelijk gehad. De paniek binnen de goudmarkt keerde plotseling terug nadat de GOUDPRIJS enkele procenten aan waarde moest inleveren. Maar, wat veel beleggers vergeten is dat het lange termijn plaatje er nog steeds goed uitziet.

Tot nu toe weten de edelmetalen, ondanks de daling van de afgelopen weken, nog steeds een prima prestatie neer te zetten in dit beursjaar. Ten opzichte van een jaar geleden staat de GOUDPRIJS bijvoorbeeld nog steeds 18% hoger. Ook de goud- en zilvermijnaandelen staan er ten opzichte van een jaar geleden nog steeds riant voor.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

UBS adviseert goud te kopen

Volgens UBS is het vooruitzicht voor goud kopen nog steeds positief, ondanks de verwachting van een renteverhoging door de Federal Reserve. Volgens de afdeling vermogensbeheer van de Zwitserse bank kan de GOUDPRIJS volgend jaar stijgen tot $1.350 per troy ounce, een toename van 7% vanaf het huidige niveau.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

‘De GOUDPRIJS kan binnen 2 jaar naar een nieuw record’, zegt Topanalist

Incrementum AG heeft met Ronald Stoeferle een expert op het gebied van voorspellingen in huis. Volgens Stoeferle kan de GOUDPRIJS de komende 2 jaar stijgen naar een nieuw record. Stijgende inflatie en het verlies van vertrouwen in de centrale banken zullen de drijvende krachten zijn.

De rebound van de olieprijs zal ervoor zorgen dat inflatie hoger uitkomt dan verwacht. Inflatie wordt altijd berekend ten opzichte van een prijsniveau in het verleden. Een jaar geleden zocht de olieprijs zijn dieptepunt op waar we nu bijna dubbel zo veel boven staan. Dat zal zeker zijn impact hebben op inflatie.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

Aandelen Goudmijnen harder onderuit dan GOUDPRIJS

De goudmijnen zijn recent veel harder gedaald dan de GOUDPRIJS. Het verschil komt uit op factor.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

De voornaamste katalysator van de GOUDPRIJS

Algemeen directeur Rick Rule van Sprott Global Resource Investments Ltd. werd geïnterviewd door Kitco tijdens het Mines and Money Conference in Toronto waar hem gevraagd werd om zijn visie op grondstoffen, aandelen en wat de katalysator is voor hogere edelmetaalprijzen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$