EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 171 tot 175 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Beleggers verliezen het vertrouwen in goud

De GOUDPRIJS heeft er een bewogen beursjaar opzitten. In het jaar 2016 wist het gele edelmetaal tijdens de eerste maanden van het jaar flink in waarde te stijgen en het edelmetaal was zelfs even het best presterende product binnen de financiële markten.

Sinds de zomer zijn de rollen echter omgedraaid. De GOUDPRIJS zit sinds augustus in een dalende trend en steeds meer beleggers beginnen hun vertrouwen in het edelmetaal te verliezen. Per saldo wist de GOUDPRIJS in 2016 in waarde te stijgen, maar gezien de winsten die er in de zomer nog op de borden stonden, is dat slechts een schrale troost.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 11 januari 2017

Grootste Goud ETF groeide 179 ton in 2016

De grootste goud ETF zag een instroom van 179 ton goud aan nieuwe beleggingen. Er was een sterke correlatie tussen de GOUDPRIJS en het aantal participaties. Maar beleggers verkochten in de laatste....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 7 januari 2017

GOUDPRIJS stijgt naar hoogste punt in 6 weken

De GOUDPRIJS is gestegen naar het hoogste punt in 6 weken tijd. Volgens analist......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 5 januari 2017

Is dit slechts een correctie voor de GOUDPRIJS?

Sinds de zomer van 2016 hebben de goudbeleggers uit een ander vaatje moeten tappen. De GOUDPRIJS is namelijk sinds die tijd van richting veranderd en dat wist te zorgen voor hernieuwd pessimisme over de toekomst van het gele edelmetaal.

Sinds de zomer van 2016 hebben de goudbeleggers uit een ander vaatje moeten tappen. De GOUDPRIJS is namelijk sinds die tijd van richting veranderd en dat wist te zorgen voor hernieuwd pessimisme over de toekomst van het gele edelmetaal.

Zo lieten diverse zakenbanken de afgelopen tijd weten dat ze geen enkel heil zien in het edelmetaal. Sterker nog, de GOUDPRIJS zou de komende tijd volgens diverse analisten met nog tientallen procenten in waarde kunnen gaan dalen!

Deze grafiek van de GOUDPRIJS verdient de nodige aandacht

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Dit kan zorgen voor een hogere GOUDPRIJS in 2017

De goudsector heeft er een bewogen beursjaar opzitten. Tijdens het eerste halfjaar van 2016 wist de GOUDPRIJS flink in waarde te stijgen, maar daarna wist het opnieuw in een dalende trend te belanden. De afgelopen weken is de GOUDPRIJS hard in waarde gedaald en steeds meer beleggers vragen zich af of het gele edelmetaal op dit moment weer koopwaardig is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs