EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1701 tot 1705 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

Willem Middelkoop bij rt[z] - 'The war on gold'

De GOUDPRIJS heeft flink geprofiteerd tijdens de economische crisis. Maar nu lijkt het erop dat de grondstof zijn belofte om almaar te blijven stijgen, niet heeft ingelost. Hoe komt dat? En is de GOUDPRIJS zijn hoogtepunt voorbij? Hoor nu de analyse van 'gouddeskundige' Willem Middelkoop.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

Patricia Edwards: “Inflatie kan de GOUDPRIJS ter hulp komen”

De gouden zomerdagen zijn op het noordelijk halfrond begonnen, maar de GOUDPRIJS zelf heeft een allesbehalve zonnige periode achter de rug. De persconferentie door Federal Reserve Chairman Ben Bernanke gegeven na afloop van de FOMC-meeting zette het goud meteen weer in de uitverkoop.

De gouden zomerdagen zijn op het noordelijk halfrond begonnen, maar de GOUDPRIJS zelf heeft een allesbehalve zonnige periode achter de rug. De persconferentie door Federal Reserve Chairman Ben Bernanke gegeven na afloop van de FOMC-meeting zette het goud meteen weer in de uitverkoop.

De GOUDPRIJS bevindt zich nu op een niveau dat voor het laatste werd opgetekend begin september 2010. Maar weinig waarnemers durven te spreken over een herstel van de GOUDPRIJS, het pessimisme over de toekomst van het edelmetaal is algemeen.

Uitzondering die de regel bevestigt

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

Goud: Beer vs Stier

VisualCapitalist stelde een infographic samen over de toekomst van de GOUDPRIJS. Welke impact hebben de rentevoeten op de GOUDPRIJS? Wat is de invloed van inflatie? Wat is de impact van de tragere economie vs de sterke vraag uit Chindia? Hoe ziet de toekomst eruit op korte termijn? Hoe ziet de toekomst er uit op lange termijn?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

De 8 zotste voorspelling over de GOUDPRIJS

Er zijn er die dachten dat de GOUDPRIJS tot in de hemel zou stijgen door het soepele monetaire beleid. Er zijn andere die goud zo goed als niets meer waard achten. Samen met andere activa zit de GOUDPRIJS momenteel in de uitverkoop en staat het op het laagste niveau sinds 2010.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Hoe zit het met Sprott en Soros en hun goudmijnen

Slecht nieuws voor Georges Soros en Eric Sprott. Beide hebben de laatste maanden hun fysiek goud en zilver omgezet naar goud- en zilvermijnaandelen. Door de daling op de beurs en de daling van goud en zilver gaan de mijnaandelen vele malen harder onderuit. Op korte termijn lijkt dit niet de beste beslissing te zijn geweest.

Georges Soros kocht onlangs voor 25 miljoen dollar aan call opties op GDXJ, een korf van kleine en middelgrote goudmijnaandelen. Deze goudmijnaandelen hebben het de laatste tijd extra moeilijk onder de dalende GOUDPRIJS om aan voldoende financiering te geraken, Soros heeft dus een grote gok gewaagd met zijn positie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs