Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2585 artikelen gevonden. Artikel 1701 tot 1705
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 22 mei 2013

Infographic: Wat kost een troy ounce goud?

De kosten van een troy ounce goud verschillen natuurlijk per goudmijn. De één draait met de huidige GOUDPRIJS een verlies, de andere houdt tientallen procenten marge over. Deze infographic is gebaseerd op de cijfers van de 50 grootste goudmijnen ter wereld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Jim Rogers: grondstoffen bull gaat verder

Met een zilverprijs op het laagste niveau sinds september 2010 en een GOUDPRIJS bijna 20 % lager dan een jaar geleden, zijn er veel analisten die roepen dat de langdurige grondstoffenhausse voorbij is. Maar Jim Rogers denkt daar anders over, volgens hem zijn er geen fundamentele wijzigingen die duiden op het einde van de stierenmarkt in grondstoffen, aldus

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Komende Japanse crisis zal GOUDPRIJS door het plafond jagen

Wie durft er nog zijn nek uit te steken voor het goud? Peter Schiff van Euro Pacific Capital neemt de handschoen op voor het goud, hij blijft heilig geloven in de edelmetalen. Schiff is al geruime tijd bullish voor goud en zilver maar heeft nu een nieuw argument gevonden om die stelling te staven.

Bron: iex.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

iPad Gold

Goudbeleggers vinden het begrijpelijkerwijs minder, maar het heeft zo zijn voordelen, die dalende GOUDPRIJS. Zo kost het wat minder om er leuke dingen mee te doen. Er een iPad-hoesje van maken bijvoorbeeld.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Pimco vergelijkt daling GOUDPRIJS met Apple en Facebook

Mohamed El-Erian vergelijkt de daling van de GOUDPRIJS met de waardedaling van aandelen Apple en Facebook. Volgen El-Erian was de GOUDPRIJS ontkoppeld van de werkelijkheid en was een correctie daar een logisch gevolg op. Een te groot optimisme zag hij eerder ook bij beleggers die in Apple of Facebook stapten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$