Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1731 tot 1735
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Komende Japanse crisis zal GOUDPRIJS door het plafond jagen

Wie durft er nog zijn nek uit te steken voor het goud? Peter Schiff van Euro Pacific Capital neemt de handschoen op voor het goud, hij blijft heilig geloven in de edelmetalen. Schiff is al geruime tijd bullish voor goud en zilver maar heeft nu een nieuw argument gevonden om die stelling te staven.

Bron: iex.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

iPad Gold

Goudbeleggers vinden het begrijpelijkerwijs minder, maar het heeft zo zijn voordelen, die dalende GOUDPRIJS. Zo kost het wat minder om er leuke dingen mee te doen. Er een iPad-hoesje van maken bijvoorbeeld.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Pimco vergelijkt daling GOUDPRIJS met Apple en Facebook

Mohamed El-Erian vergelijkt de daling van de GOUDPRIJS met de waardedaling van aandelen Apple en Facebook. Volgen El-Erian was de GOUDPRIJS ontkoppeld van de werkelijkheid en was een correctie daar een logisch gevolg op. Een te groot optimisme zag hij eerder ook bij beleggers die in Apple of Facebook stapten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Barron’s zag verdachte handelingen op de goudmarkt afgelopen vrijdag

Goudkevers kunnen moeilijk vatten waarom de GOUDPRIJS daalt. Er worden dan ook al snel theorieën ontwikkeld hoe de GOUDPRIJS wordt gemanipuleerd. Deze worden dan kracht bijgezet door de divergentie tussen de papieren GOUDPRIJS en de fysieke GOUDPRIJS. Maar het is niet omdat iemand paranoïde is, dat er ook iemand achteraan zit. Toch zag verdachte bewegingen op de goudmarkt afgelopen vrijdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Vraag naar fysiek goud neemt toe!

De vraag naar fysiek goud is in het eerste kwartaal toegenomen op jaarbasis. Volgens het World Gold Council was de investeringsvraag naar goud niet genoeg om de uitvloei bij goud-ETF’s te compenseren, maar is er op jaarbasis nog steeds een stijging waarneembaar. De gegevens van het W.G.C. duiden op een robuuste vraag, zelfs voor de forse daling van de GOUDPRIJS.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$