Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2618 artikelen gevonden. Artikel 1741 tot 1745
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Jim Sinclair: Hou vast aan fysiek goud

Jim Sinclair heeft de negativiteit omtrent goud zijn hoogtepunt bereikt. Er zijn fundamenteel geen enkele redenen om aan te nemen dat de GOUDPRIJS niet terug hoger kan, op een uitzondering na: QE Infinity zal blijven bestaan of de Westerse economie zakt in elkaar als een pudding. Dit is het moment om vast te houden aan je fysiek goud en je niet uit je lood te laten slaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Ommekeer goud was onvermijdelijk gezien het extreem negatieve sentiment

De GOUDPRIJS is deze week furieus van start gegaan. Bij de opening gisteren knalde het nog naar beneden richting de $ 1.340 waarna het terug omhoog schoot. Deze ochtend doorbrak de GOUDPRIJS zelfs eventjes terug de $ 1.400. Deze ommekeer komt niet als een verrassing. Het

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 19 mei 2013

Goud en zilver report (Week 20)

De GOUDPRIJS zakte afgelopen week met 4,9% en de zilverprijs ging met 5,7% onderuit. Hoe ver kan de prijs nog zakken? Marketupdate heeft het laatste nieuws en analyses van de goudmarkt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Er zijn nog steeds 4 goede redenen om goud te kopen

De val van de GOUDPRIJS lijkt (voorlopig) weer even gestopt. Dat de GOUDPRIJS het niet onder de markt heeft is een open deur intrappen. Maar los van de prijs voor goud, vindt Yahoo Finance nog steeds 4 goede redenen waarom iedereen goud zou moeten bezitten. 

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Slecht nieuws? Aandelen omhoog!

De S&P 500 blijft maar stijgen, ondanks de weinig hoopgevende macro-economische vooruitzichten. Onderstaande grafiek laat zien dat beleggers zich weinig aantrekken van de zwakke onderliggende fundamenten. Het gaat om rendement en daarvoor moet je nu in aandelen zitten. De GOUDPRIJS is dit jaar al met 18% gezakt, terwijl de Amerikaanse beurzen 16% hoger staan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$