Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2626 artikelen gevonden. Artikel 1746 tot 1750
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Pimco vergelijkt daling GOUDPRIJS met Apple en Facebook

Mohamed El-Erian vergelijkt de daling van de GOUDPRIJS met de waardedaling van aandelen Apple en Facebook. Volgen El-Erian was de GOUDPRIJS ontkoppeld van de werkelijkheid en was een correctie daar een logisch gevolg op. Een te groot optimisme zag hij eerder ook bij beleggers die in Apple of Facebook stapten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Barron’s zag verdachte handelingen op de goudmarkt afgelopen vrijdag

Goudkevers kunnen moeilijk vatten waarom de GOUDPRIJS daalt. Er worden dan ook al snel theorieën ontwikkeld hoe de GOUDPRIJS wordt gemanipuleerd. Deze worden dan kracht bijgezet door de divergentie tussen de papieren GOUDPRIJS en de fysieke GOUDPRIJS. Maar het is niet omdat iemand paranoïde is, dat er ook iemand achteraan zit. Toch zag verdachte bewegingen op de goudmarkt afgelopen vrijdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Vraag naar fysiek goud neemt toe!

De vraag naar fysiek goud is in het eerste kwartaal toegenomen op jaarbasis. Volgens het World Gold Council was de investeringsvraag naar goud niet genoeg om de uitvloei bij goud-ETF’s te compenseren, maar is er op jaarbasis nog steeds een stijging waarneembaar. De gegevens van het W.G.C. duiden op een robuuste vraag, zelfs voor de forse daling van de GOUDPRIJS.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Jim Sinclair: Hou vast aan fysiek goud

Jim Sinclair heeft de negativiteit omtrent goud zijn hoogtepunt bereikt. Er zijn fundamenteel geen enkele redenen om aan te nemen dat de GOUDPRIJS niet terug hoger kan, op een uitzondering na: QE Infinity zal blijven bestaan of de Westerse economie zakt in elkaar als een pudding. Dit is het moment om vast te houden aan je fysiek goud en je niet uit je lood te laten slaan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Ommekeer goud was onvermijdelijk gezien het extreem negatieve sentiment

De GOUDPRIJS is deze week furieus van start gegaan. Bij de opening gisteren knalde het nog naar beneden richting de $ 1.340 waarna het terug omhoog schoot. Deze ochtend doorbrak de GOUDPRIJS zelfs eventjes terug de $ 1.400. Deze ommekeer komt niet als een verrassing. HetLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$