Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 176 tot 180
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

De laatste keer dat dit gebeurde, ver-3-dubbelde de GOUDPRIJS

Wie jonger is dan 50 jaar heeft het nog nooit meegemaakt, maar het is geen leuke periode wanneer er stagflatie optreedt. Stagflatie is een combinatie van zwakke economische groei met inflatie. Dat betekent dat alles wat je bezit goedkoper wordt en alles wat je moet betalen duurder. De laatste keer dat er stagflatie was, verdrievoudigde de GOUDPRIJS.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

GOUDPRIJS stijgt verder in 2017 volgens Hedge Fund Manager

Ondanks dat de GOUDPRIJS dit jaar al 19% is gestegen ziet hedge funds manager van.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 24 oktober 2016

Tijdschema voor de goudrally

Als je vandaag een 100% goudstandaard zou introduceren, moet de prijs van goud stijgen tot boven 50.000 USD/ounce om de lading te dekken. Voer je een ‘goudstandaard light’ in, zoals onder Bretton Woods, dan valt de dekkingsgraad terug tot bijvoorbeeld 40%, en bekom je een GOUDPRIJS van zo’n 25.000 USD.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 23 oktober 2016

Goudpaniek onder beleggers onterecht

De GOUDPRIJS is sinds augustus dit jaar met bijna 9 procent gecorrigeerd. Van een top van $1.366 in juli naar een dal van $1.251 op 14 oktober. Een daling van ruim $100 op enkele maanden tijd. Toch staat de GOUDPRIJS vandaag bijna $200 dollar hoger dan begin januari dit jaar.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 23 oktober 2016

Dit is waarom echte serieuze denkers ‘goud’ overwegen

De prijs van goud kan verdubbelen vanaf het punt waar de GOUDPRIJS nu staat, aldus Raoul Pal, voorheen werkzaam bij Goldman Sachs en één van de grootste ‘big-picture’ investeerders wereldwijd. Raoul runde een gigantische hedge fund totdat hij zoveel geld gemaakt had en met pensioen is gegaan. Kortom, een man met kennis en verstand van zaken.

Onlangs schreef hij over goud in zijn research nieuwsbrief ‘The Global Macro Investor’ die wordt gelezen door ’s werelds grootste money managers:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$