Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2576 artikelen gevonden. Artikel 1751 tot 1755
Bron:
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

GOUDPRIJS maakt meer dan helft koersdaling goed

Na de grootste daling van de GOUDPRIJS in dertig jaar tijd was het afwachten hoe de markt zou reageren. Beleggers deden papieren posities in goud van de hand, maar vanuit de fysieke markt was de vraag naar goud extreem groot. De World Gold Council bevestigde deze trend. Ook op de termijnmarkt waren weer meer kopers actief, want de prijs van goud is na de scherpe koersdaling bijna alleen maar omhoog gegaan.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Strateeg Société Générale verwacht GOUDPRIJS van $10.000

Strateeg Albert Edwards van Société Générale verwacht dat de GOUDPRIJS zal stijgen naar meer dan $10.000. Dat zal het gevolg zijn van het monetaire stimuleringsbeleid van centrale banken. Edwards blijft van mening dat dit beleid op de lange termijn voor inflatie zal zorgen, waardoor de GOUDPRIJS de weg omhoog zal vinden. De rente op Amerikaanse Treasuries ziet Alberts dalen tot beneden de 1%.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

GOUDPRIJS maakt meer dan helft koersdaling goed

De GOUDPRIJS zakte vorige week meer dan $200 per troy ounce. Een forse prijsdaling, die inmiddels alweer grotendeels ongedaan gemaakt is. De GOUDPRIJS is vanaf het dieptepunt van $1.330 alweer met $130 gestegen. Ruim 60% van de prijsdaling is in minder dan twee weken tijd alweer ongedaan gemaakt. De sterke vraag naar fysiek goud stuwt de premies en de levertijden verder op.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Centrale banken voegen zich bij particuliere goudkervers

De GOUDPRIJS heeft zich goed hersteld na de crash van bijna 2 weken geleden. De GOUDPRIJS stijgt nu al 7 van de laatste 8 handelsdagen. De berichten over een stormloop naar fysiek goud door particuliere goudkevers over heel de wereld zijn niet meer bij te houden, maar ook de centrale banken doen hun duit in het zakje.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Goudvoorraad COMEX blijft dalen

We schreven 10 dagen geleden al dat de goudvoorraad bij de COMEX daalt. De fysieke voorraad goud was drastisch gedaald.

Volgens een nieuw artikel van Bull Market Thinkingis de outflow van fysiek goud nog versneld de laatste dagen. Waarom nu? Waar gaat het goud naartoe? Waarom begon dit nog voor de crash van de GOUDPRIJS? Allemaal interessante vragen om te blijven opvolgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$