EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1751 tot 1755
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Goud heeft goede dag

Bernankes uitspraken van gisteren waren zodanig vaag, dat handelaren aanvankelijk dachten dat hij zijn QE-programma zou voortzetten. Totdat ze de man lieten uitspreken, toen kwamen ze erachter dat hij het monetair verruimen gaat afbouwen. 

Dus knalde de GOUDPRIJS omlaag. Maar. We weten niet wanneer hij de duimschroeven gaat aandraaien. En dus gaat goud momenteel best weer lekker. See no evil, hear no evil. En iets met speculatie.

Lees verder op dagelijksestandaard.nl
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

Wakker worden met een GOUDPRIJS van $ 4.000? Het kan!

Bill Holter van Miles Franklin Ltd kan het altijd mooi formuleren, maar hij heeft het dikwijls bij het juiste eind. Is het mogelijk dat we gaan slapen met een GOUDPRIJS van $ 1.500 en terug wakker worden met een GOUDPRIJS van $ 4.000? Volgens hem is dit perfect mogelijk, en het proces is al in volle gang. Dit legt hij uit op 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

6 redenen waarom goudmijnaandelen klaar staan voor een rally

We gaven daarstraks 6 redenen waarom de GOUDPRIJS nog 80 % kan dalen. Als dit niet het geval is en de GOUDPRIJS houdt stand, kan dit een stevige rally ontketenen bij de achtergebleven goudmijnaandelen. BullionStreet ziet 6 goede redenen voor goudmijnaandelen om hun achterstand goed te maken:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

6 redenen waarom goud nog 80 % kan dalen

Het zijn volatiele tijden voor de beleggers in goud. De koers maakt bokkensprongen. De voorspellingen van de GOUDPRIJS swingen dan ook de pan uit. De goudstieren zien genoeg redenen om goud naar $ 2.000 en meer te katapulteren, anderen zien het einde van het sprookje en voorspellen een zware crash tot onder de $ 1.000. Dit zijn 6 redenen waarom de GOUDPRIJS nog 80 % kan dalen...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 23 mei 2013

GOUDPRIJS stijgt en daalt door Bernanke

Bernanke weet de financiële markten in beweging te krijgen. Niet vreemd, want de Fed kan iedere maand met $85 miljard strooien. De grote vraag was of Bernanke het stimuleringsprogramma zou aanpassen. Een duidelijk antwoord hebben we niet gekregen, maar de prijzen van goud en zilver gingen hard omhoog en weer omlaag.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs