Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1751 tot 1755
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Goud in het defensief door hogere dollar

Afgelopen dagen was er heel wat beweging in het goud en waarschijnlijk zal die trend zich in de komende dagen en mogelijk zelfs weken verder zetten. De GOUDPRIJS viel terug tot een dieptepunt voor de recente 2 weken. Velen blameerden de gebeurtenissen op de forexmarkten voor deze terugval.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

GOUDPRIJS kan eventueel naar 1100 dollar, maar investeerders hoeven niet te wanhopen

GRZ Energy’s Anthony Grisanti nam nota van de stevige daling van de GOUDPRIJS afgelopen week. Tot dusver is elke poging tot herstel in de GOUDPRIJS snel doodgebloed en voorlopig zal in dit scenario waarschijnlijk geen verandering komen. Grisanti verwacht alleen korte opstootjes in de GOUDPRIJS.

Die bieden de kans om short posities in te nemen want een fundamenteel herstel van de GOUDPRIJS zit er voorlopig niet in. Vrijdagavond heeft Grisanti zijn target voor winstnemingen op het goud verlaagd, hij ziet m.a.w. nog meer neerwaarts potentieel bij het goud.

Bron:
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Deutsche en BNP verlagen verwachting GOUDPRIJS

Vorige bericht Deutsche Bank en BNP Paribas verlagen verwachting GOUDPRIJS

Deutsche Bank heeft afgelopen vrijdag haar verwachting van de GOUDPRIJS voor 2013, 2014 en 2015 naar beneden bijgesteld. De aanleiding daarvoor is de grote prijsdaling van goud van een maand geleden. Het koersdoel voor dit jaar werd met 6% naar beneden bijgeschaafd, van $1.637 naar $1.533 per troy ounce. De verwachting van de GOUDPRIJS voor 2014 werd door de Deutsche Bank met 175 verlaagd naar $1.500. In 2015 voorziet de bank een prijs van $1.450, een kwart lager dan het vorige koersdoel.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Deutsche en BNP verwachten lagere GOUDPRIJS

Deutsche Bank en BNP Paribas hebben hun verwachting voor de GOUDPRIJS naar beneden bijgesteld. De aanleiding was de prijsdaling van een maand geleden, toen een troy ounce goud in twee dagen tijd $200 goedkoper werd. Deutsche Bank rekent op een prijs van $1.450 per troy ounce in 2015. BNP verwacht dit jaar nog een gemiddelde prijs van $1.580, veel hoger dan de huidige koers.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Indiers en Chinezen kopen goud in Dubai

Indiërs, Chinezen en toeristen uit andere Aziatische landen kopen steeds vaker goud als ze in Dubai zijn. De GOUDPRIJS in de Verenigde Arabische Emiraten is lager dan in eigen land. Voor toeristen uit India is een besparing van 7% al snel gerealiseerd. Vooral na de prijsdaling van midden april is de vraag naar goud in Dubai toegenomen. Vooral 22 karaat is populair.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$