Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 1761 tot 1765
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Rob McEwen: Wij zitten dicht bij de bodem voor goud én zeker voor goudmijnaandelen

is een van de grootste in de mijnbouwindustrie. Ook hij kan de toekomst niet voorspellen, maar als een man van zijn allure iets zegt, kan je maar beter luisteren. Volgens McEwen zitten we dicht tegen de bodem voor de GOUDPRIJS, en zeker voor goudmijnaandelen.

Bron: inct.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Stripboeken zijn betere belegging dan aandelen of goud

Wie 30 jaar geleden in stripboeken heeft geïnvesteerd doet nu goede zaken. De waarde van bijzondere Nederlandstalige strips is de afgelopen 30 jaar namelijk sneller gegroeid dan de AEX-aandelenindex. Dit blijkt uit gezamenlijk onderzoek van Catawiki, online veilinghuis voor verzamelaars, en studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Ook de stijging van de GOUDPRIJS haalt het niet bij het rendement op stripboeken dat 9,1% per jaar bedroeg.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Goud in het defensief door hogere dollar

Afgelopen dagen was er heel wat beweging in het goud en waarschijnlijk zal die trend zich in de komende dagen en mogelijk zelfs weken verder zetten. De GOUDPRIJS viel terug tot een dieptepunt voor de recente 2 weken. Velen blameerden de gebeurtenissen op de forexmarkten voor deze terugval.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

GOUDPRIJS kan eventueel naar 1100 dollar, maar investeerders hoeven niet te wanhopen

GRZ Energy’s Anthony Grisanti nam nota van de stevige daling van de GOUDPRIJS afgelopen week. Tot dusver is elke poging tot herstel in de GOUDPRIJS snel doodgebloed en voorlopig zal in dit scenario waarschijnlijk geen verandering komen. Grisanti verwacht alleen korte opstootjes in de GOUDPRIJS.

Die bieden de kans om short posities in te nemen want een fundamenteel herstel van de GOUDPRIJS zit er voorlopig niet in. Vrijdagavond heeft Grisanti zijn target voor winstnemingen op het goud verlaagd, hij ziet m.a.w. nog meer neerwaarts potentieel bij het goud.

Bron:
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Deutsche en BNP verlagen verwachting GOUDPRIJS

Vorige bericht Deutsche Bank en BNP Paribas verlagen verwachting GOUDPRIJS

Deutsche Bank heeft afgelopen vrijdag haar verwachting van de GOUDPRIJS voor 2013, 2014 en 2015 naar beneden bijgesteld. De aanleiding daarvoor is de grote prijsdaling van goud van een maand geleden. Het koersdoel voor dit jaar werd met 6% naar beneden bijgeschaafd, van $1.637 naar $1.533 per troy ounce. De verwachting van de GOUDPRIJS voor 2014 werd door de Deutsche Bank met 175 verlaagd naar $1.500. In 2015 voorziet de bank een prijs van $1.450, een kwart lager dan het vorige koersdoel.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$