Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2615 artikelen gevonden. Artikel 1761 tot 1765
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

Chinese invoer van goud vanuit Hong Kong bereikt recordniveau

Het goud slaagt er voorlopig niet meer in om een vuist te maken, elke poging om de GOUDPRIJS naar hogere niveaus te tillen blijkt voorlopig tot mislukken gedoemd. Daardoor zijn de kansen op een verdere correctie onmiskenbaar aanwezig, we schatten die kansen zelfs vrij hoog in.

Bron: prijsvanzilver.nl
Geplaatst: woensdag 8 mei 2013

Zilver verloor in April 12% van haar waarde!

We weten dat het al langere tijd niet erg goed is gesteld met de edelmetaal markten. Zo zijn er in 2013 al grote verliezen geweest voor zowel de GOUDPRIJS en ook zilver ontkomt niet aan de slachting die op dit moment plaatsvindt. Zilver verloor alleen in april al 12% van haar waarde!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 8 mei 2013

Chinese goudconsumptie stijgt meer dan 25 % in het eerste kwartaal

Volgens de China Gold Association steeg de goudconsumptie in China naar 320,54 ton in het eerste kwartaal van 2013. Dit is een stijging van 25,6 % op jaarbasis.  De China Gold Association verwacht dat de goudconsumptie nog zal versterken door de lagere prijs van goud op de markten.

De goudconsumptie in maart verdubbelde reeds tot een all time high nadat de prijs was gedaald tot het laagste niveau in 2 jaar. Consumenten en industriële gebruikers zien de lagere GOUDPRIJS als een opportuniteit zo staat op

Bron:
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Barclays verwacht minimaal herstel GOUDPRIJS

Barclays verwacht herstel GOUDPRIJS naar $1.483 per troy ounce

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Barclays verwacht minimaal herstel GOUDPRIJS

Barclays verwacht voor 2013 een minimaal herstel van de GOUDPRIJS. Analisten van de Britse bank denken dat de prijs in het tweede kwartaal nog kan zakken tot $1.350 per troy ounce, maar dat de prijs later dit jaar naar $14.83 zal gaan. De bank is voorzichtig en wijst erop dat er nog steeds veel goud uit ETF's gaat.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$