Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2576 artikelen gevonden. Artikel 1761 tot 1765
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Hedge funds bekennen kleur: GOUDPRIJS kan stijgen

Voor de onmiddellijke toekomst van het goud is uiteraard het gedrag van de grote marktpartijen van doorslaggevend belang. Het zijn waarschijnlijk zij die hebben bijgedragen tot de onwaarschijnlijke prijsval die we op 2 opeenvolgende handelsdagen mochten beleven.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Goldman Sachs op een andere planeet: “vertrouwen in goudbezit neemt af”

Goldman Sachs heeft gisteren kenbaar gemaakt dat het zijn short positie in goud heeft gesloten. De bank waarschuwt nog wel voor de mogelijkheid van verdere GOUDPRIJSdalingen, aangezien “het vertrouwen in het bezitten van goud verder afneemt”.

Op precies dezelfde dag stonden de kranten vol met berichten over goud. Goudverkopen in Shanghai bereiken nieuwe records. Japan wordt voor het eerst in acht jaar een netto koper van goud, waar het in het verleden stelselmatig het metaal heeft verkocht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Gartman heeft een boontje voor goud in Yen

De mist over de prijsval bij het goud is nog niet opgetrokken, er wordt over deze merkwaardige gebeurtenis nog altijd druk nagekaart. Dennis Gartman, de bekende uitgever van The Gartman Letter, houdt vol dat de GOUDPRIJS in Dollars een bodem heeft bereikt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Technische analyse van de GOUDPRIJS: GOUDPRIJS naar $ 500?

Tot voor kort zat de GOUDPRIJS nog steeds in consolidatie, maar door de recente crash wordt de technische kant van de GOUDPRIJS heel kwetsbaar, steunniveaus werden doorbroken. Stockcharts neemt een blik op de technische kant van de GOUDPRIJS, zowel op korte als op lange termijn. Technisch gezien ziet het plaatje voor goud er niet goud uit.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Cijfers uit China brengen goud in mineur

Na vier dagen van stijgingen is vandaag dan toch weer een dag dat de [intlin="98" type="page"]kGOUDPRIJS[/intlink] lager is gesloten. Mede door tegenvallende cijfers uit China wist de GOUDPRIJS de serie van stijgingen niet vol te houden, en is de prijs van het edelmetaal weer richting de 1400 dollar per troy ounce gegaan. Goud sloot de dag vandaag op een koers van 1412 dollar, wat ongeveer 14 dollar lager is dan de slotdag van de dag ervoor.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$