Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1786 tot 1790
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Hoe slecht nieuws voor Barrick Gold goed nieuws is voor goud en zilver

Barrick Gold overweegt de sluiting van zijn Pascua Lama project of ze gaan voor een kleinere mijn in het Argentijns gedeelte. Dit is een doorn in het oog voor Barrick Gold omdat het Pascua Lama project een van zijn grootste projecten is. Maar dit kan positieve gevolgen hebben voor de GOUDPRIJS en de zilverprijs in het bijzonder zegt 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Jim Sinclair: het hek is van de dam voor goudmijnaandelen

Jim Sinclair is er van overtuigd dat de goudcrash een manipulatie was van de papieren GOUDPRIJS. Het heeft de markt gedeeltelijk uitgezuiverd. Dit is heel goed nieuws voor de goudmijnaandelen. Net als in de jaren '80 staan de goudmijnaandelen nu voor een periode met honderden procenten winst.

Bron:
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

GOUDPRIJS maakt meer dan helft koersdaling goed

Na de grootste daling van de GOUDPRIJS in dertig jaar tijd was het afwachten hoe de markt zou reageren. Beleggers deden papieren posities in goud van de hand, maar vanuit de fysieke markt was de vraag naar goud extreem groot. De World Gold Council bevestigde deze trend. Ook op de termijnmarkt waren weer meer kopers actief, want de prijs van goud is na de scherpe koersdaling bijna alleen maar omhoog gegaan.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Strateeg Société Générale verwacht GOUDPRIJS van $10.000

Strateeg Albert Edwards van Société Générale verwacht dat de GOUDPRIJS zal stijgen naar meer dan $10.000. Dat zal het gevolg zijn van het monetaire stimuleringsbeleid van centrale banken. Edwards blijft van mening dat dit beleid op de lange termijn voor inflatie zal zorgen, waardoor de GOUDPRIJS de weg omhoog zal vinden. De rente op Amerikaanse Treasuries ziet Alberts dalen tot beneden de 1%.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

GOUDPRIJS maakt meer dan helft koersdaling goed

De GOUDPRIJS zakte vorige week meer dan $200 per troy ounce. Een forse prijsdaling, die inmiddels alweer grotendeels ongedaan gemaakt is. De GOUDPRIJS is vanaf het dieptepunt van $1.330 alweer met $130 gestegen. Ruim 60% van de prijsdaling is in minder dan twee weken tijd alweer ongedaan gemaakt. De sterke vraag naar fysiek goud stuwt de premies en de levertijden verder op.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$