Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 1786 tot 1790
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Slecht banencijfer ADP zet GOUDPRIJS lager

Het banencijfer van ADP viel tegen. Er werden 119 duizend banen toegevoegd in april, terwijl analisten rekenden op 150 duizend banen. In maart viel het cijfer ook al tegen. De GOUDPRIJS zakte 1,4%, zilver ging 3% onderuit na publicatie van de cijfers.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

HSBC: "Goud gaat eindigen op 1542 dollar"

Banken zijn dol op het naar buiten brengen van voorspellingen. En waar banken nog doller op zijn is het maken van nieuws waarbij de verwachtingen worden bijgesteld. Was het eerst Goldman Sachs die de verwachtingen voor goud naar beneden bijstelde, is het nu de beurt aan HSBC. De zakelijke bank heeft zijn verwachting voor het einddoel van de GOUDPRIJS voor 2013 met maarliefst 10% naar beneden bijgesteld, waarbij het doel voor de goudkoers komt te staan op 1542 dollar per troy ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Kopers storten zich gretig op de zilvermarkt

In sympathie met de GOUDPRIJS heeft ook de zilverprijs een correctie van formaat ondergaan. Maar evenals bij goud heeft deze corrigerende beweging een nieuwe koopgolf op gang gebracht. Silver Bullion Pte, 1 van de grootste leveranciers van zilver in Singapore, kan de boom in de vraag maar moeilijk verwerken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

3 redenen waarom de GOUDPRIJS niet opnieuw door de vloer zal zakken

Het herstel van de GOUDPRIJS na de scherpste correctie in 10tallen jaren verliep relatief snel, gestimuleerd door een grote vraag naar fysiek goud. James Steel, analyst bij HSBC, blijft optimistisch en gelooft dat het ergste bij het goud achter de rug is. De toekomst ziet er een stuk beter uit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

De fysieke goudrush alleen is niet voldoende

De scherpe daling van de GOUDPRIJS 2 weken geleden heeft een enorme goudrush op gang gebracht over heel de wereld, maar vooral in de Aziatische landen China, India en Japan. Tegenover deze enorme vraag naar fysiek goud, staan de outflows bij de goud-ETF's. Dit houdt momenteel een forse opstoot van de GOUDPRIJS tegen volgensLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$