Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2594 artikelen gevonden. Artikel 1786 tot 1790
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Jim Ricards blijft geloven in goud, geheim ligt bij Fed

In een rapport dat begin april verscheen legden de analisten van Société Générale uit hoe een ‘perfecte’ storm van fundamentele en macro-economische factoren samen aan de basis zouden kunnen komen te liggen van een forse correctie in de GOUDPRIJS.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Goldman Sachs sluit shortpositie op goud

Goldman Sachs heeft haar klanten aangeraden niet langer short te gaan op goud. Het koersdoel van $1.450 werd eerder bereikt dan de bank had gedacht. Toch houdt de zakenbank vast aan haar verwachting dat de GOUDPRIJS uiteindelijk verder zal dalen, omdat de Amerikaanse economie volgens economen weer aantrekt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Jim Rickards legt uit wanneer hij zijn goud verkoopt

Jim Rickards, auteur van "Currency Wars", zegt dat Société Générale gelijk heeft als ze zeggen dat het tijdperk van goud gedaan is wanneer de ideale fundamentele en macro-economische factoren samenvallen en zorgen voor een crash van de GOUDPRIJS. Dit is het geval als de Fed de rentevoeten optrekt en stopt met quantitative easing, maar zover zijn we nog niet zegt Rickards.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

10 Tekenen van een massale vraag naar fysiek goud

Goud blijft de financiële media beheersen. Het gele edelmetaal zag de vraag naar fysiek goud exploderen bij de crash van de GOUDPRIJS exact een week geleden. Over heel de wereld werd er massaal fysiek goud gekocht. Zowel in Europa, de Verenigde Staten, China, India als Canada werden leveranciers overstelpt met de vraag naar fysiek goud (en zilver).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

De grootste fout van de centrale banken

Iedere keer je een ounce goud koopt, stem je tegen het huidige kapitalistische systeem. Iedere keer je goud koopt, vraag je om directe levering en werk je de papieren GOUDPRIJS tegen. Centrale banken dachten de vraag naar fysiek goud in de kiem te smoren door de GOUDPRIJS te drukken, maar niets is minder waar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$