EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
30
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1806 tot 1810 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

Goud in het defensief door hogere dollar

Afgelopen dagen was er heel wat beweging in het goud en waarschijnlijk zal die trend zich in de komende dagen en mogelijk zelfs weken verder zetten. De GOUDPRIJS viel terug tot een dieptepunt voor de recente 2 weken. Velen blameerden de gebeurtenissen op de forexmarkten voor deze terugval.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 mei 2013

GOUDPRIJS kan eventueel naar 1100 dollar, maar investeerders hoeven niet te wanhopen

GRZ Energy’s Anthony Grisanti nam nota van de stevige daling van de GOUDPRIJS afgelopen week. Tot dusver is elke poging tot herstel in de GOUDPRIJS snel doodgebloed en voorlopig zal in dit scenario waarschijnlijk geen verandering komen. Grisanti verwacht alleen korte opstootjes in de GOUDPRIJS.

Die bieden de kans om short posities in te nemen want een fundamenteel herstel van de GOUDPRIJS zit er voorlopig niet in. Vrijdagavond heeft Grisanti zijn target voor winstnemingen op het goud verlaagd, hij ziet m.a.w. nog meer neerwaarts potentieel bij het goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Deutsche en BNP verlagen verwachting GOUDPRIJS

Vorige bericht Deutsche Bank en BNP Paribas verlagen verwachting GOUDPRIJS

Vorige bericht Deutsche Bank en BNP Paribas verlagen verwachting GOUDPRIJS

Deutsche Bank heeft afgelopen vrijdag haar verwachting van de GOUDPRIJS voor 2013, 2014 en 2015 naar beneden bijgesteld. De aanleiding daarvoor is de grote prijsdaling van goud van een maand geleden. Het koersdoel voor dit jaar werd met 6% naar beneden bijgeschaafd, van $1.637 naar $1.533 per troy ounce. De verwachting van de GOUDPRIJS voor 2014 werd door de Deutsche Bank met 175 verlaagd naar $1.500. In 2015 voorziet de bank een prijs van $1.450, een kwart lager dan het vorige koersdoel.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Deutsche en BNP verwachten lagere GOUDPRIJS

Deutsche Bank en BNP Paribas hebben hun verwachting voor de GOUDPRIJS naar beneden bijgesteld. De aanleiding was de prijsdaling van een maand geleden, toen een troy ounce goud in twee dagen tijd $200 goedkoper werd. Deutsche Bank rekent op een prijs van $1.450 per troy ounce in 2015. BNP verwacht dit jaar nog een gemiddelde prijs van $1.580, veel hoger dan de huidige koers.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 13 mei 2013

Indiers en Chinezen kopen goud in Dubai

Indiërs, Chinezen en toeristen uit andere Aziatische landen kopen steeds vaker goud als ze in Dubai zijn. De GOUDPRIJS in de Verenigde Arabische Emiraten is lager dan in eigen land. Voor toeristen uit India is een besparing van 7% al snel gerealiseerd. Vooral na de prijsdaling van midden april is de vraag naar goud in Dubai toegenomen. Vooral 22 karaat is populair.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs