Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1806 tot 1810
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Goldman Sachs sluit shortpositie op goud

Goldman Sachs heeft haar klanten aangeraden niet langer short te gaan op goud. Het koersdoel van $1.450 werd eerder bereikt dan de bank had gedacht. Toch houdt de zakenbank vast aan haar verwachting dat de GOUDPRIJS uiteindelijk verder zal dalen, omdat de Amerikaanse economie volgens economen weer aantrekt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Jim Rickards legt uit wanneer hij zijn goud verkoopt

Jim Rickards, auteur van "Currency Wars", zegt dat Société Générale gelijk heeft als ze zeggen dat het tijdperk van goud gedaan is wanneer de ideale fundamentele en macro-economische factoren samenvallen en zorgen voor een crash van de GOUDPRIJS. Dit is het geval als de Fed de rentevoeten optrekt en stopt met quantitative easing, maar zover zijn we nog niet zegt Rickards.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

10 Tekenen van een massale vraag naar fysiek goud

Goud blijft de financiële media beheersen. Het gele edelmetaal zag de vraag naar fysiek goud exploderen bij de crash van de GOUDPRIJS exact een week geleden. Over heel de wereld werd er massaal fysiek goud gekocht. Zowel in Europa, de Verenigde Staten, China, India als Canada werden leveranciers overstelpt met de vraag naar fysiek goud (en zilver).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

De grootste fout van de centrale banken

Iedere keer je een ounce goud koopt, stem je tegen het huidige kapitalistische systeem. Iedere keer je goud koopt, vraag je om directe levering en werk je de papieren GOUDPRIJS tegen. Centrale banken dachten de vraag naar fysiek goud in de kiem te smoren door de GOUDPRIJS te drukken, maar niets is minder waar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Peter Schiff over de goudcrash: lang leve de goudmarkt

De daling van de GOUDPRIJS werd ingezet in februari bij betere Amerikaanse economische vooruitzichten. Maar iedereen weet dat het herstel van de Amerikaanse economie vals is. Het herstel komt er enkel door de monetaire acties van de Federal Reserve. Die kunnen dan ook niet stoppen met hun monetaire stimulus, aldus Peter Schiff.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$