Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1811 tot 1815
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

10 Tekenen van een massale vraag naar fysiek goud

Goud blijft de financiële media beheersen. Het gele edelmetaal zag de vraag naar fysiek goud exploderen bij de crash van de GOUDPRIJS exact een week geleden. Over heel de wereld werd er massaal fysiek goud gekocht. Zowel in Europa, de Verenigde Staten, China, India als Canada werden leveranciers overstelpt met de vraag naar fysiek goud (en zilver).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

De grootste fout van de centrale banken

Iedere keer je een ounce goud koopt, stem je tegen het huidige kapitalistische systeem. Iedere keer je goud koopt, vraag je om directe levering en werk je de papieren GOUDPRIJS tegen. Centrale banken dachten de vraag naar fysiek goud in de kiem te smoren door de GOUDPRIJS te drukken, maar niets is minder waar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 20 april 2013

Peter Schiff over de goudcrash: lang leve de goudmarkt

De daling van de GOUDPRIJS werd ingezet in februari bij betere Amerikaanse economische vooruitzichten. Maar iedereen weet dat het herstel van de Amerikaanse economie vals is. Het herstel komt er enkel door de monetaire acties van de Federal Reserve. Die kunnen dan ook niet stoppen met hun monetaire stimulus, aldus Peter Schiff.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

Middelkoop: afgelopen week was een game changer voor goud

Willem Middelkoop heeft zich op uitgesproken over de recente crash van de GOUDPRIJS. Volgens Middelkoop ziet de situatie op de goudmarkt er beter uit dan ooit tevoren. De afgelopen week was een game changer in het spel tussen papieren goud en fysiek goud.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 19 april 2013

15 % van de goudmijnen staat onder water

De goudmijnaandelen werden mooi genegeerd bij de stijging van de beurs de laatste 2 jaar. Beleggers investeerden liever in ETF's die de GOUDPRIJS volgen. De daling van de GOUDPRIJS de afgelopen week brengt 15 % van de goudmijnen onder water zegtLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$