Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2628 artikelen gevonden. Artikel 1816 tot 1820
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Technische analyse van de GOUDPRIJS: GOUDPRIJS naar $ 500?

Tot voor kort zat de GOUDPRIJS nog steeds in consolidatie, maar door de recente crash wordt de technische kant van de GOUDPRIJS heel kwetsbaar, steunniveaus werden doorbroken. Stockcharts neemt een blik op de technische kant van de GOUDPRIJS, zowel op korte als op lange termijn. Technisch gezien ziet het plaatje voor goud er niet goud uit.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Cijfers uit China brengen goud in mineur

Na vier dagen van stijgingen is vandaag dan toch weer een dag dat de [intlin="98" type="page"]kGOUDPRIJS[/intlink] lager is gesloten. Mede door tegenvallende cijfers uit China wist de GOUDPRIJS de serie van stijgingen niet vol te houden, en is de prijs van het edelmetaal weer richting de 1400 dollar per troy ounce gegaan. Goud sloot de dag vandaag op een koers van 1412 dollar, wat ongeveer 14 dollar lager is dan de slotdag van de dag ervoor.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Hoe ziet het technische plaatje voor het goud er uit?

Hoe ziet het technische plaatje voor het goud er uit? Het leek ons wel eens interessant om een rondvraag te doen bij de technische analisten over de bewegingen in de GOUDPRIJS die ze verwachten. Uitgangspunt is de herstelbeweging die we gisteren zagen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

De waarheid achter de correlatie tussen GOUDPRIJS en goud-ETF’s

Er is veel commotie ontstaan doordat de outflows van goud-ETF's de daling van de GOUDPRIJS zou veroorzaakt hebben. Ontegensprekelijk zal de verkoop van goud door de goud-ETF's er iets mee te maken hebben, maar er is geen sluitende correlatie tussen beide zegt Seeking Alpha.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Jim Ricards blijft geloven in goud, geheim ligt bij Fed

In een rapport dat begin april verscheen legden de analisten van Société Générale uit hoe een ‘perfecte’ storm van fundamentele en macro-economische factoren samen aan de basis zouden kunnen komen te liggen van een forse correctie in de GOUDPRIJS.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$