EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1836 tot 1840
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

US Mint verkoopt 2 ton goud,… op 1 dag!!

Volgens de gegevens van de US Mint heeft zij gisteren, 17 april, 63.500 ounces aan gouden munten verkocht. Dit komt overeen met 2 ton goud dat werd verkocht aan gouden munten, ... op 1 dag. Dit bewijst nogmaals de grote divergentie tussen de papieren GOUDPRIJS en de fysieke vraag naar goud. In heel april ligt de verkoop bij de US Mint al op 147.000 ounces. Dit is meer dan februari en maart tezamen, en we zijn nog maar in de helft van de maand zegt

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Yes!! De GOUDPRIJS daalt

Zo denken ze er alvast over in China, India en Japan zegt The Daily Reckoning.

Zo denken ze er alvast over in China, India en Japan zegt The Daily Reckoning.

De crash van de GOUDPRIJS maakt de inwoners in deze landen heel blij. Zij kunnen nu meer goud kopen dan enkele maanden geleden. Dit kan een steun worden onder de GOUDPRIJS de komende tijd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Richard Russell: Trekt lessen uit de trends bij enkele miljardairs

Richard Russell is al decennia lang een goudkever. Volgens hem is de huidige correctie van de GOUDPRIJS niet het einde van de stierenmarkt voor goud. Hij kijkt daarvoor naar het gedrag van enkele miljardairs zoals Warren Buffet, John Paulson en George Soros. Zij verkopen al hun posities in de consumentenaandelen. Dit toont aan dat de Amerikaanse consument het misschien wel eens heeft gehad. Dit is slecht nieuws voor de Amerikaanse economie en goed nieuws voor goud.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Goudverkoop in Japan verdubbeld

Ook in Japan is er veel meer goud gekocht na de recente prijsdaling van meer dan 10%. Handelaren zien lange wachtrijen van particulieren die geld willen inruilen voor fysiek goud. Goudwinkels zien een verdubbeling in het verkochte volume. Twee jaar geleden lokte een stijging van de GOUDPRIJS vooral extra verkopen op.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 18 april 2013

Lekker verdienen aan de goudcrash met... Goldman Sachs

Slecht nieuws voor¬†@WillemmiddelverkoopPro! De GOUDPRIJS¬†crashte¬†de afgelopen week 20%, terwijl banken zich rot lachen. Met Goldman Sachs voorop uiteraard. De bank gaf donderdag zijn klanten een¬†shortadvies¬†en navolging daarvan had inmiddels al (minimaal) 12% rendement opgeleverd. Niet verwonderlijk voor de bank die ‚ÄėGods werk verricht‚Äô. Decijfers van de bank¬†in het eerste kwartaal waren dan ook goed met een winst per aandeel die 11% hoger lag dan verwacht. Maar het belangrijkste economische kerngetal: het gemiddelde salaris¬†steeg¬†van $350.864 naar $403.281.¬†Nobody does it like Goldman.

Lees verder op freedombytes.info

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs