Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 1841 tot 1845
Bron: express.be
Geplaatst: woensdag 17 april 2013

De 12 wetten van de goudprofeten - Express.be

De GOUDPRIJS is in vrije val. Sommigen kunnen het edelmetaal niet snel genoeg  dumpen; anderen blijven hardnekkig vasthouden aan hun geloof in goud.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Jim Cramer: ‘Dit is de mogelijke reden voor de crash van goud’

Jim Cramer gaf tekst en uitleg op CNBC over de crash van de GOUDPRIJS. Cramer gaf aan dat margin calls wellicht aan de basis liggen van de versnelde prijsdaling, zoals we HIER ook al schreven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Een succesvolle belegging in grondstoffen maak je met dit aandeel

Samen met de GOUDPRIJS gingen andere grondstoffen ook mee de dieperik in de laatste dagen. Logisch gevolg is dat de aandelen in de grondstoffensector ook klappen krijgen. Zo ook BHP Billiton (BHP). Dit zou wel eens een goed instapmoment kunnen zijn volgens

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Paulson verliest $1 miljard op goud

John Paulson, een Amerikaanse hedgefonds-manager in New York City en president van Paulson & Co, heeft in de afgelopen twee handelsdagen door de wegzakkende GOUDPRIJS bijna $1 miljard verloren. De prijs van het edelmetaal kelderde met 13%. Op papier is hij dit jaar $1,52 kwijtgeraakt. Van het beheerde vermogen van $9,5 miljard aan het begin van het jaar stak hij 85% dit jaar in goud.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 16 april 2013

Centrale banken overwegend positief over daling GOUDPRIJS

De centrale bank van Sri Lanka ziet de daling van de GOUDPRIJS als een mooie gelegenheid om meer fysiek goud aan de reserves toe te voegen. De Zuid-Koreaanse en Australische centrale bank zijn onverschillig, terwijl de Zuid-Afrikaanse collega's niet zo te spreken zijn over de prijsdaling.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$