EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1846 tot 1850 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Fysieke vraag kan goudmijnen ondersteunen

De sector van de goudmijnen ligt op zijn gat, dat is het minste dat je kan zeggen. In tegenstelling tot de GOUDPRIJS hebben de goudmijnen en de junior goudmijnen een nog grotere slachting achter de rug. Maar de sector lijkt stilaan aan de betere hand en de fysieke tekorten kunnen in het voordeel spelen van de goudmijnen aldus

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 6 mei 2013

Hoe zit het nu met de goudmarkt?

Op Silverdoctors maakt Charles Hugh Smith van Peak Prosperity een interessante analyse over de fundamenten in de goudmarkt. Na de dramatische crash wist de GOUDPRIJS sterk te herstellen, maar de laatste dagen vindt het niet genoeg kracht om door de eerste serieuze weerstand te stijgen. Hoe moet het nu verder met de GOUDPRIJS?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Chinese huisvrouw koopt 300 ton goud

De Chinese goudhonger begon midden vorige maand nadat de prijzen door de vloer zakten. De fors lagere prijzen lokte veel Chinezen naar de shops en juweliers om goud te kopen. De GOUDPRIJS in Yuan daalde van 313 yuan per ounce naar 298,5 yuan per ounce, het laagste niveau in 2 jaar. Dit zette de Chinese huisvrouw aan tot massale interesse in goud aldus 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Goud in relatie tot de wereldeconomie

Er wordt zo enorm veel geschreven over de koers van de GOUDPRIJS, dat het bijna niet meer te bepalen is wat nu waar is en wat niet. Feit blijft dat er veel speelt op dit vlak en dat de gevolgen enorm kunnen zijn. Het blijft een interessant gegeven, het fenomeen goud in relatie tot de wereldeconomie en de diverse valuta`s.

Is goud een vraag- en aanbod principe?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 3 mei 2013

Spotprijs voor goud binnenkort niet meer van belang

De spotprijs of papieren prijs voor goud is al vele jaren de benchmark voor goud. Maar dit zal niet lang meer duren, de fysieke GOUDPRIJS zal de plaats innemen. De goudcrash was een poging om de fysieke vraag te ontmoedigen, maar het heeft een averechts effect teweeg gebracht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs