Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 186 tot 190
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

UBS adviseert goud te kopen

Volgens UBS is het vooruitzicht voor goud kopen nog steeds positief, ondanks de verwachting van een renteverhoging door de Federal Reserve. Volgens de afdeling vermogensbeheer van de Zwitserse bank kan de GOUDPRIJS volgend jaar stijgen tot $1.350 per troy ounce, een toename van 7% vanaf het huidige niveau.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 13 oktober 2016

‘De GOUDPRIJS kan binnen 2 jaar naar een nieuw record’, zegt Topanalist

Incrementum AG heeft met Ronald Stoeferle een expert op het gebied van voorspellingen in huis. Volgens Stoeferle kan de GOUDPRIJS de komende 2 jaar stijgen naar een nieuw record. Stijgende inflatie en het verlies van vertrouwen in de centrale banken zullen de drijvende krachten zijn.

De rebound van de olieprijs zal ervoor zorgen dat inflatie hoger uitkomt dan verwacht. Inflatie wordt altijd berekend ten opzichte van een prijsniveau in het verleden. Een jaar geleden zocht de olieprijs zijn dieptepunt op waar we nu bijna dubbel zo veel boven staan. Dat zal zeker zijn impact hebben op inflatie.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

Aandelen Goudmijnen harder onderuit dan GOUDPRIJS

De goudmijnen zijn recent veel harder gedaald dan de GOUDPRIJS. Het verschil komt uit op factor.....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 12 oktober 2016

De voornaamste katalysator van de GOUDPRIJS

Algemeen directeur Rick Rule van Sprott Global Resource Investments Ltd. werd geïnterviewd door Kitco tijdens het Mines and Money Conference in Toronto waar hem gevraagd werd om zijn visie op grondstoffen, aandelen en wat de katalysator is voor hogere edelmetaalprijzen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 10 oktober 2016

GOUDPRIJS – Wat ga je nu doen?

De GOUDPRIJS kende vorige week zijn sterkste daling sinds het gele edelmetaal uit de dood is opgestaan begin 2016. Niet toevallig viel de prijsdaling samen met de Gouden week in China. Tijdens deze feestperiode is de Chinese handel in goud gesloten. Wat kunnen we verwachten nu de Chinezen terug zijn?

De stijging van 2016 was voornamelijk gedreven door een toename van de vraag naar investeringsgoud. Grootste goud-ETF GLD kende een enorme instroom van fysiek goud. Opvallend is dat de prijsdaling van vorige week niet gepaard ging met een daling van de goudvoorraad van GLD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$