EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1851 tot 1855 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Mijnen sluiten vanwege huidige GOUDPRIJS

De omlaaggeduwde GOUDPRIJS heeft inmiddels al de eerste slachtoffers gemaakt. In Australië hebben zowel Tanami Gold als Focus Minerals aangegeven goudmijnen te zullen sluiten omdat deze tegen de huidige GOUDPRIJS niet meer rendabel zijn. Tanami sluit de Coyote mijn, en Focus sluit haar Laverton goudmijn, tezamen goed voor 125.000 oz. goud.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Hedge funds en grote speculanten blijven gewoon goud kopen

De GOUDPRIJS heeft het voorzichtig ingezet herstel gewoon verder gezet. Voorlopig gaat er nog niet zo heel veel overtuigingskracht van uit (de weerstand op 1,500 Dollar raakt niet opgerold), maar in ieder geval is het bemoedigend dat de verkoopgolf is stilgevallen. We verwachten dat het herstel bij het goud in een stroomversnelling kan komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Renteverlaging ECB zet GOUDPRIJS hoger

De renteverlaging van de ECB mist haar uitwerking niet. De euro verzwakt met meer dan een cent tegenover de dollar en de GOUDPRIJS in euro's ging in korte tijd met 2,4% omhoog. De zilverprijs staat inmiddels zelfs 3,34% hoger. De lagere rente verlaagt de drempel om goud in de portefeuille op te nemen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 2 mei 2013

Heeft de prijsval bij het goud u afgeschrikt? Niets van aantrekken, blijf gewoon kopen

Het was een wilde rit met het goud, daar is het iedereen het gloeiend over eens. Maar hoe moet het nu verder? Heeft de prijsval bij het goud u afgeschrikt? Niets van aantrekken, blijf gewoon kopen. De waardering van goud is aantrekkelijk, de vraag trok meteen weer aan.

Vooral de verrassend grote fysieke vraag naar goud heeft ons in aangename zin verrast. Precies vanwege die ongemeen grote vraag naar fysiek goud steeg de GOUDPRIJS vorige week in 1 klap met 3 percent. ETF Securities meent dat de bodem onder het goud al is gelegd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 1 mei 2013

Goudmijnen 43% gezakt sinds oktober 2012

De GDX index van goudmijnaandelen is sinds de piek van begin oktober vorig jaar met 43% gekelderd. De onderliggende GOUDPRIJS daalde met 'slechts' 18,3%. Steeds meer beleggers geven hun voorkeur aan fysiek goud en goudtrackers, men laat de mijnbouwaandelen links liggen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs