Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1856 tot 1860
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Goud stijgt altijd wel ergens

De GOUDPRIJS is de laatste 3 maanden met 25 % gestegen, … in Japanse Yen. De valutaoorlog en de dynamiek van goud komt altijd wel ergens samen. Ten opzichte van elkaar is de valutaoorlog een nul-event, maar er is altijd wel ergens een winnaar in goud, op dit moment is dat vooral in Japan.

Nu kan je best short gaan op de Yen en goud in Yen kopen. De volgende keer is het Britse pond misschien het grootste slachtoffer van de valutaoorlog en ga je short op het pond en koop je goud in Brits pond. Hetzelfde zie je van tijd tot tijd in euro en dollar.

Bron: deaandeelhouder.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Goldman Sachs negatiever over GOUDPRIJS

De daling van de GOUDPRIJS gaat de komende jaren versnellen vanwege de aantrekkende Amerikaanse economie. Dit schrijven analisten van Goldman Sachs.

Aan het einde van dit jaar verwacht Goldman Sachs een koersdoel van 1.450 dollar en zelfs 1.270 dollar eind 2014. Op de lange termijn mikken de analisten van de zakenbank zelfs op 1.200 dollar.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Japanners leveren hun goud in door hoge GOUDPRIJS

De GOUDPRIJS in Japanse yen is dit jaar al met 8,3% gestegen, terwijl die in de meeste andere belangrijke valuta juist een paar procent omlaag gegaan is. De stijging van de GOUDPRIJS weerspiegelt het waardeverlies van de yen. Toch spoort het Japanners juist aan om oud goud te verkopen. Er staan wachtrijen in de goudwinkeltjes.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

Goldman Sachs: GOUDPRIJS gaat verder omlaag, ga short!

Goldman Sachs verwacht dat de Amerikaanse economie weer zal herstellen en dat men daarom uit goud zal stappen. De GOUDPRIJS zal dit jaar zakken naar een gemiddelde van $1.545 zijn gaat in 2013 verder omlaag naar $1.350 per troy ounce.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 10 april 2013

GOUDPRIJS breekt weer records in Japanse yen

De valutaoorlog eist haar tol, want Japanners betalen nu veel meer voor een klompje goud. In een week tijd is de GOUDPRIJS in de lokale valuta met 9% gestegen! Met ¥157.000 per troy ounce is goud duurder dan in de afgelopen dertig jaar. Het record van 1980 is nog niet gebroken, toen kostte een troy ounce goud even meer dan ¥200.000.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$