Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 1856 tot 1860
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 15 april 2013

GOUDPRIJS zakt 6% en zilver staat 10% lager

De GOUDPRIJS stond rond het middaguur 6% lager, de zilverprijs was zelfs met 10% gezakt. Tegelijkertijd is de vraag naar fysiek metaal groot. Ontkoppelt de papieren GOUDPRIJS zich van de fysiek markt?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Goud aan de vooravond van de manische fase

Het klinkt misschien ongeloofwaardig met de huidige crash van de GOUDPRIJS, maar we staan aan de vooravond van de manische fase voor de GOUDPRIJS. Onderstaande grafiek vond ik op The Big Picture.

Het laat zien hoe een Bubbel/Manie eruit ziet. Dit is misschien wel een van de meest waardevolle grafieken die je kunt vinden om het hoofd koel te houden.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 15 april 2013

GOUDPRIJS maandag opnieuw flink omlaag

De GOUDPRIJS zet vandaag de daling van afgelopen vrijdag voort. Een belangrijk steunpunt is gebroken en veel stop-loss niveaus zijn geraakt. Daardoor werden veel nieuwe verkopen uitgelokt. Ook het GLD ETF verkoopt nu veel goud. Sinds december is er al 200 ton goud uit het fonds verkocht. Toch is het extreem druk in de goudhandel, vooral door beleggers die fysiek goud en zilver willen aanschaffen!

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 15 april 2013

Kunnen we de goudmarkt nog vertrouwen?

Goudkevers zitten met de handen in de haren. De GOUDPRIJS blijft maar dalen terwijl de fundamenten alleen maar wijzen op een stijging van de GOUDPRIJS. Er moet dus meer aan de hand zijn. Kunnen we de goudmarkt in zijn huidige vorm nog vertrouwen? Onderstaand zijn 4 opvallende divergenties op de goudmarkt bij de daling van afgelopen vrijdag.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 15 april 2013

De "perfect storm" in de goudmarkt, GOUDPRIJS verder omlaag

De GOUDPRIJS knalde vrijdag omlaag en zet vandaag gewoon de daling voort. Op het moment van schrijven kost een troy ounce goud €1087, bijna €300 onder het all-time high van september vorig jaar!! De "perfect storm" treft de goudmarkt en veroorzaakt zware verkoopdruk.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$