Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 1886 tot 1890
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Lente-rally voor goud en goudmijnaandelen

Als we niet beter wisten, zouden we denken dat goud en goudmijnaandelen een zware crash achter de rug hebben. Het sentiment ligt nog lager dan in 2008, banken verlagen hun doelstellingen voor de GOUDPRIJS en goudmijnaandelen worden gemeden als de pest. En toch staan we nog maar 5 % lager dan een jaar geleden en nog geen 20 % lager dan het recordniveau.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Manipulatie GOUDPRIJS dringt door tot de massamedia

De vermeende manipulatie van de GOUDPRIJS begint steeds meer door te dringen in de reguliere media.

De Telegraaf publiceerde een artikel over mogelijke manipulatie van de GOUDPRIJS door de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank moet ervoor zorgen dat de dollar de onbetwiste wereldreservemunt is, maar een stijging van de GOUDPRIJS kan roet in het eten gooien. Wat insiders al jaren vermoeden sijpelt nu ook door naar het grote publiek.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Jim Sinclair: Rusland zal wraak nemen met een hogere GOUDPRIJS

Jim Sinclair voorspelt in een interview met King World News dat de deal in Cyprus een van de belangrijkste uit de geschiedenis zal zijn, zeker voor goud. De Cypriotische deposito's bestaan niet voor 80 % uit binnenlandse deposito's maar voor 80 % uit Russische deposito's, voornamelijk van het voormalige KGB. Confiscatie van KGB geld kan voor zware problemen zorgen. De wraak zal zoet zijn, voornamelijk door een hogere GOUDPRIJS.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Barclays: "GOUDPRIJS zakt door vermoeide beleggers"

Zakenbank Barclays verwacht dat de GOUDPRIJS verder zal zakken, omdat er veel verkoopdruk is van goud-ETF's. Daarnaast ziet de analist van Barclays economisch herstel in de VS. Als het rendement op andere beleggingen toeneemt kan goud verder onder druk komen te staan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

GATA: Onomstotelijk bewijs dat centrale banken de GOUDPRIJS manipuleren (VIDEO)

Chris Powell, secretaris bij GATA (Gold Anti-Trust Action Committee), werd op CNBC uitgehoord over de mogelijke inmenging van de centrale banken in de goudmarkt.

Volgens GATA is het duidelijk dat centrale bankiers het goud manipuleren om de prijsstijging niet uit de hand te laten lopen, omdat dit het hele fiat currency systeem op de helling zet.

Het manipuleren via SWAPS en leasecontracten is dagelijkse business voor de banken. De harde bewijzen zijn hiervoor al afgeleverd, er zijn zelfs getuigenissen over afgelegd voor de rechtbank!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$