Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1886 tot 1890
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 22 maart 2013

Morgan Stanley: De meeste grondstoffen zullen stijgen in prijs de komende jaren

Ondanks de sterke dollar, die vermoedelijk nog een tijdje zal blijven, ziet Morgan Stanley toch hogere prijzen voor verschillende grondstoffen de komende jaren. De prijsstijging zal meestal gedragen worden door een sterke vraag bij een aantrekkende wereldeconomie.

Meestal doet goud het slecht als de dollar versterkt. Maar recent wist de GOUDPRIJS goed stand te houden terwijl de dollar versterkte. Dit is een positief signaal. Er zijn periodes in de geschiedenis dat goud en de dollar in dezelfde richting bewegen. Dit kan zo’n nieuwe periode zijn. Voorspelling 2013: $1,773/oz.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

Jim Willie: Goud $ 8.000 in een nieuw geldsysteem

Jim Willie van GoldenJackass.com voorspelt een GOUDPRIJS van $ 8.000 en een zilverprijs van $ 200 in een nieuw geldsysteem. Er zijn grote bullish indicatoren voor goud. De belangrijkste is een negatieve reële rentevoet de laatste 10 jaar. De banken zijn zombies en een nieuw geldsysteem zal ingevoerd worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 maart 2013

NEE voor Cyprus – JA voor goud

Het parlement in Cyprus heeft het Europese voorstel afgeschoten. Het voorstel werd verworpen zonder ook maar een stem voor, de regeringspartijen onthielden zich. Dit is een sterk signaal naar Europa. Hoe het nu verder moet is nog onduidelijk, maar dat het goed is voor de GOUDPRIJS staat als een paal boven water, zeker in euro.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 maart 2013

Lente-rally voor goud en goudmijnaandelen

Als we niet beter wisten, zouden we denken dat goud en goudmijnaandelen een zware crash achter de rug hebben. Het sentiment ligt nog lager dan in 2008, banken verlagen hun doelstellingen voor de GOUDPRIJS en goudmijnaandelen worden gemeden als de pest. En toch staan we nog maar 5 % lager dan een jaar geleden en nog geen 20 % lager dan het recordniveau.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Manipulatie GOUDPRIJS dringt door tot de massamedia

De vermeende manipulatie van de GOUDPRIJS begint steeds meer door te dringen in de reguliere media.

De Telegraaf publiceerde een artikel over mogelijke manipulatie van de GOUDPRIJS door de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank moet ervoor zorgen dat de dollar de onbetwiste wereldreservemunt is, maar een stijging van de GOUDPRIJS kan roet in het eten gooien. Wat insiders al jaren vermoeden sijpelt nu ook door naar het grote publiek.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$