Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2616 artikelen gevonden. Artikel 1891 tot 1895
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Jim Sinclair: Rusland zal wraak nemen met een hogere GOUDPRIJS

Jim Sinclair voorspelt in een interview met King World News dat de deal in Cyprus een van de belangrijkste uit de geschiedenis zal zijn, zeker voor goud. De Cypriotische deposito's bestaan niet voor 80 % uit binnenlandse deposito's maar voor 80 % uit Russische deposito's, voornamelijk van het voormalige KGB. Confiscatie van KGB geld kan voor zware problemen zorgen. De wraak zal zoet zijn, voornamelijk door een hogere GOUDPRIJS.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

Barclays: "GOUDPRIJS zakt door vermoeide beleggers"

Zakenbank Barclays verwacht dat de GOUDPRIJS verder zal zakken, omdat er veel verkoopdruk is van goud-ETF's. Daarnaast ziet de analist van Barclays economisch herstel in de VS. Als het rendement op andere beleggingen toeneemt kan goud verder onder druk komen te staan.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 maart 2013

GATA: Onomstotelijk bewijs dat centrale banken de GOUDPRIJS manipuleren (VIDEO)

Chris Powell, secretaris bij GATA (Gold Anti-Trust Action Committee), werd op CNBC uitgehoord over de mogelijke inmenging van de centrale banken in de goudmarkt.

Volgens GATA is het duidelijk dat centrale bankiers het goud manipuleren om de prijsstijging niet uit de hand te laten lopen, omdat dit het hele fiat currency systeem op de helling zet.

Het manipuleren via SWAPS en leasecontracten is dagelijkse business voor de banken. De harde bewijzen zijn hiervoor al afgeleverd, er zijn zelfs getuigenissen over afgelegd voor de rechtbank!

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 17 maart 2013

Over banken, goud en koersfraude

De GOUDPRIJS wordt elke dag in Londen middels twee conference calls, om half elf in de ochtend en om drie uur in de middag, vastgesteld. De personen die hier voor verantwoordelijk zijn, zijn werkzaam voor dezelfde bedrijven die de markt voor onder andere de rentestanden gemanipuleerd hebben ten gunste van zichzelf: de banken. Daar zijn ze weer! Verschillende banken, die al miljarden aan boetegeld hebben moeten betalen, bepalen ook de prijs van goud en zilver

Banken bepalen GOUDPRIJS

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 16 maart 2013

Het grote plan: goud vloeit van beleggers naar centrale banken

In februari werd er enorm veel geld onttrokken van de goud-ETF's, het meeste sinds januari 2011. Beleggers die via ETF's investeerden in een stijging van de GOUDPRIJS verkochten deze ETF's uit schrik dat de GOUDPRIJS nog verder zou dalen. Op hetzelfde moment blijven de centrale banken goud kopen. Zou dit onderdeel zijn vanLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$