Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2618 artikelen gevonden. Artikel 1901 tot 1905
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Manipulatie GOUDPRIJS dringt door tot mainstream media

De Telegraaf berichtte vandaag over mogelijke manipulatie van de GOUDPRIJS, waar de Federal Reserve voor verantwoordelijk zou zijn. De krant haalt uitspraken van Paul Craig Roberts aan, onderminister van president Reagan in de jaren tachtig. Eindelijk lijkt de berichtgeving over manipulatie door te sijpelen naar het grotere publiek.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

De Telegraaf – ‘Fed drukt bewust de GOUDPRIJS’: ex-staatssecretaris van Financiën VS

Wij maken het al jaren elke dag mee, maar de manipulatie van de GOUDPRIJS bereikt nu zelfs de serieuze Nederlandse media. De Telegraaf citeert vandaag econoom Paul Craig Roberts, die aangeeft dat de Federal Reserve en een aantal banken de prijs van goud bewust en systematisch drukken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

Onderzoek naar mogelijke manipulatie GOUDPRIJS

De Amerikaanse toezichthouder is een onderzoek gestart naar mogelijke manipulatie van de GOUDPRIJS door enkele banken in Londen. Dat bericht The Wall Street Journal op basis van bronnen vertrouwd met het dossier.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 14 maart 2013

CFTC start onderzoek manipulatie GOUDPRIJS in Londen

De Amerikaanse toezichthouder  CFTC start een onderzoek naar mogelijke manipulatie van de GOUDPRIJS en zilverprijs. Naast de spotprijs wordt er dagelijks een fix vastgesteld, vergelijkbaar met de liborrente. Volgens de CFTC is deze procedure gevoelig voor manipulatie.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 13 maart 2013

Nepal gaat op jacht naar goud

In de afgelopen 12 jaar is goud met grote stappen vooruit gesprongen. Het gemiddelde rendement ligt ongeveer op 12% per jaar, wat aangeeft dat er in de markt voor goud op korte termijn mooie rendementen gemaakt kunnen worden, ondanks dat de GOUDPRIJS in de afgelopen tijd iets is teruggevallen. Ook het land Nepal beseft dat het actie moet ondernemen om ook een graantje mee te pikken. Nepal gaat op jacht naar goud!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$