Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2601 artikelen gevonden. Artikel 1921 tot 1925
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Grootste goud-ETF ziet grootste uitstroom in 18 maanden

Vorige week woensdag zag 's werelds grootste goud-ETF Gold Trust zijn goudvolume op 1 dag dalen met 20,77 ton. Dit is de grootste daling op 1 dag sinds 18 maanden. De daling ging gepaard met een daling van de GOUDPRIJS van 2,6 %.

Bron: beurs.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Goud verliest zijn glans

Afgelopen week was een zwakke week voor commodities. Hoewel goudliefhebbers ons wekelijks beloven dat de echte goudstijging nu op het punt van beginnen staat, lijkt het er meer op dat de grote jongens het goudschip zo langzamerhand aan het verlaten zijn. Het argument dat China flink goud aan het kopen is mag dan valide zijn, er zijn een aantal zwaarwegender argumenten te vinden die een lagere GOUDPRIJS voorspellen...

Bron: belegger.nl
Geplaatst: dinsdag 26 februari 2013

Analisten over de daling van de GOUDPRIJS

De GOUDPRIJS is de afgelopen weken snel gedaald. Analisten verschillen met elkaar van mening over de exacte oorzaak van de daling en over de betekenis van deze daling voor de toekomstige prijsontwikkeling van goud.

Bron:
Geplaatst: maandag 25 februari 2013

De GOUDPRIJS daalt, dus de Chinezen kopen meer goud

Bullionstreet schrijft dat de verkoop van goud er in China gestegen is als gevolg van de dalende GOUDPRIJS van de afgelopen weken. Volgens analisten zijn Chinezen op koopjesjacht gegaan en nemen ze meer gouden sieraden en goudbaren af. De GOUDPRIJS in China is in een maand tijd gezakt van bijna 340 naar 315 yuan per gram en staat deze nu op het laagste punt in negen maanden tijd.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 25 februari 2013

De GOUDPRIJS daalt, dus de Chinezen kopen meer goud

De GOUDPRIJS daalt al drie maanden en wij in het 'Westen' luisteren naar verhalen van death cross formaties en het einde van een bull market. Wat doen ze in China? Daar grijpen ze de prijsdaling aan als een mooi moment om wat te kopen. De prijs stond op minder dan 320 yuan per gram, de laagste prijs sinds maanden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$