Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2626 artikelen gevonden. Artikel 1931 tot 1935
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 5 maart 2013

Deze grondstof is momenteel een koopje

Net zoals de GOUDPRIJS heeft de zilverprijs het niet onder de markt de laatste maanden. Dit jaar alleen al daalde de zilverprijs met 9 %. Money Morning Global Resources specialist Peter Krauth verklaarde recent nog dat zilver momenteel een fantastische opportuniteit biedt voor de tegendraadse belegger.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Diegene die een herstel van de GOUDPRIJS verwachten, kunnen best nog even wachten

Dat de GOUDPRIJS het al enige tijd niet goed doet, is een open deur intrappen. Sinds september corrigeerde de GOUDPRIJS al meer dan 10 % en sinds zijn piek in 2011 al meer dan 20 %. Maar dit kadert perfect in de langdurige zijwaartse beweging die de GOUDPRIJS typeert sinds 2011.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: maandag 4 maart 2013

Zorgen om Europa maken goudkoers stuurloos

Het gaat eigenlijk al weken hetzelfde. Dagen met grote dalingen en af en toe wat oplevingen zorgen ervoor dat de goudkoers langzaam weer terug aan het zakken is naar een niveau van rond de 1550 dollar per troy ounce. Ook vandaag is het weer niet anders, zo blijkt dat cijfers over het vertrouwen binnen de eurozone ervoor zorgen dat de GOUDPRIJS al de hele dag rond de startkoers van de dag zit.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 2 maart 2013

Wat denkt Casey Research van de sell off in goud

Casey Research is een van de meest gerespecteerde onderzoeksbureaus in de wereld. Ze hebben een uitgesproken mening over goud en de goudmijnsector. Naar aanleiding van de recente sell off in goud en goudmijnaandelen is het interessant om eens te kijken naar wat de mensen achter Casey Research hiervan denken.

Het is niet logisch dat de GOUDPRIJS daalt in een tijd dat een grote groep landen zoveel mogelijk geld uit het niets creëert terwijl een andere groep landen zoveel mogelijk fysiek goud probeert op te kopen. In die situatie zou de GOUDPRIJS moeten stijgen in plaats van dalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 1 maart 2013

De grote rotatie is voorbij nog voor ze begon

De laatste weken wordt er veel gesproken over de grote rotatie van het geld. Er zou vooral geld van grondstoffen en obligaties naar aandelen vloeien. Dit zou de daling van de GOUDPRIJS en de stijging van de rentevoeten ten voordele van een stijging op de aandelenbeurs moeten verklaren. Maar de grote rotatie blijkt al voorbij nog voor ze begonnen is.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$