EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1966 tot 1970 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

Jim Willie: Goud $ 8.000 in een nieuw geldsysteem

Jim Willie van GoldenJackass.com voorspelt een GOUDPRIJS van $ 8.000 en een zilverprijs van $ 200 in een nieuw geldsysteem. Er zijn grote bullish indicatoren voor goud. De belangrijkste is een negatieve reële rentevoet de laatste 10 jaar. De banken zijn zombies en een nieuw geldsysteem zal ingevoerd worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 20 maart 2013

NEE voor Cyprus – JA voor goud

Het parlement in Cyprus heeft het Europese voorstel afgeschoten. Het voorstel werd verworpen zonder ook maar een stem voor, de regeringspartijen onthielden zich. Dit is een sterk signaal naar Europa. Hoe het nu verder moet is nog onduidelijk, maar dat het goed is voor de GOUDPRIJS staat als een paal boven water, zeker in euro.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 19 maart 2013

Lente-rally voor goud en goudmijnaandelen

Als we niet beter wisten, zouden we denken dat goud en goudmijnaandelen een zware crash achter de rug hebben. Het sentiment ligt nog lager dan in 2008, banken verlagen hun doelstellingen voor de GOUDPRIJS en goudmijnaandelen worden gemeden als de pest. En toch staan we nog maar 5 % lager dan een jaar geleden en nog geen 20 % lager dan het recordniveau.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Manipulatie GOUDPRIJS dringt door tot de massamedia

De vermeende manipulatie van de GOUDPRIJS begint steeds meer door te dringen in de reguliere media.

De Telegraaf publiceerde een artikel over mogelijke manipulatie van de GOUDPRIJS door de Federal Reserve. De Amerikaanse centrale bank moet ervoor zorgen dat de dollar de onbetwiste wereldreservemunt is, maar een stijging van de GOUDPRIJS kan roet in het eten gooien. Wat insiders al jaren vermoeden sijpelt nu ook door naar het grote publiek.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 maart 2013

Jim Sinclair: Rusland zal wraak nemen met een hogere GOUDPRIJS

Jim Sinclair voorspelt in een interview met King World News dat de deal in Cyprus een van de belangrijkste uit de geschiedenis zal zijn, zeker voor goud. De Cypriotische deposito's bestaan niet voor 80 % uit binnenlandse deposito's maar voor 80 % uit Russische deposito's, voornamelijk van het voormalige KGB. Confiscatie van KGB geld kan voor zware problemen zorgen. De wraak zal zoet zijn, voornamelijk door een hogere GOUDPRIJS.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs