EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1976 tot 1980 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

VS onderzoeken manipulatie GOUDPRIJS

De Amerikaanse toezichthouder Commodity Futures Trading Commission onderzoekt informeel de manier waarop de GOUDPRIJS in Londen wordt samengesteld. Hierbij zal de waakhond nauwkeurig bekijken of de GOUDPRIJS wordt gemanipuleerd, zo vertelt de toezichthouder aan The Wall Street Journal.

[...]

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Oud nieuws vandaag in de Financiele Telegraaf: Fed manipuleert GOUDPRIJS

De centrale bank van de VS, Federal Reserve, en daaraan gelinkte banken hebben een grens gesteld op de prijs van goud en deze dus bewust gedrukt. Dat zegt econoom Paul Craig Roberts, die in de jaren ’80 onderminister onder president Reagan in de VS was.

Volgens Roberts wordt dit gedaan door ongedekte shortposities op de ’papieren’ goudmarkt te plaatsen. Zo wordt andere partijen dus meer mogelijkheid gegeven om te speculeren op een prijsdaling. „Door grote hoeveelheden shortposities te plaatsen, kan de fysieke GOUDPRIJS lager worden gehouden.”Hij stelt dat bij stijgende goud- en zilverprijzen ten opzichte van de dollar, het voor de Fed lastig is de rente laag te houden en de koersen van staatsobligaties hoog.

Lees verder op The SilverMountain
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Manipulatie GOUDPRIJS dringt door tot mainstream media

De Telegraaf berichtte vandaag over mogelijke manipulatie van de GOUDPRIJS, waar de Federal Reserve voor verantwoordelijk zou zijn. De krant haalt uitspraken van Paul Craig Roberts aan, onderminister van president Reagan in de jaren tachtig. Eindelijk lijkt de berichtgeving over manipulatie door te sijpelen naar het grotere publiek.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

De Telegraaf – ‘Fed drukt bewust de GOUDPRIJS’: ex-staatssecretaris van Financiën VS

Wij maken het al jaren elke dag mee, maar de manipulatie van de GOUDPRIJS bereikt nu zelfs de serieuze Nederlandse media. De Telegraaf citeert vandaag econoom Paul Craig Roberts, die aangeeft dat de Federal Reserve en een aantal banken de prijs van goud bewust en systematisch drukken.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: donderdag 14 maart 2013

Onderzoek naar mogelijke manipulatie GOUDPRIJS

De Amerikaanse toezichthouder is een onderzoek gestart naar mogelijke manipulatie van de GOUDPRIJS door enkele banken in Londen. Dat bericht The Wall Street Journal op basis van bronnen vertrouwd met het dossier.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs