EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 1986 tot 1990 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: woensdag 27 februari 2013

Opvallende divergentie bij goud en zilver tussen prijs en fysieke vraag

Februari is een gekke maand tot nu toe voor goud en zilver. Eerst werd de prijs onderuit gehaald, nu stijgt de GOUDPRIJS weer fors door een opflakkering van de eurocrisis. Maar er is nog meer aan de hand. Zerohedge vond een frappante divergentie tussen de vraag naar het fysiek goud en zilver en de respectievelijke prijs.

In januari was er al een sterke fysieke vraag naar goud en zilver. Denk ook maar aan het tekort aan zilver bij de US Mint. Andere grote kopers waren Rusland en Turkije die grote hoeveelheden goud hebben toegevoegd aan hun reserves.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Goldman Sachs gelooft niet meer in goud

Goud ligt er belabberd bij, hoewel het zich na het breken van dat niveau dapper weert. Analisten en experts zijn - zoals dat gaat met dingen die mythische proporties krijgen aangemeten - tot op het bot verdeeld over de vraag: hoe verder met de GOUDPRIJS. Opperzakenbank Goldman Sachs probeert goud vandaag definitief over het randje te kiepen.

Lees verder op iexprofs.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

UBS: grote rally in goud in het derde kwartaal

Julien Garran, grondstofspecialist bij UBS, voorspelt een grote rally van de GOUDPRIJS vanaf het derde kwartaal. Volgens Julien Garran bereikt de GOUDPRIJS binnenkort "High Noon". Dit is het moment waarop beleggers zullen moeten beslissen wat ze verwachten van de Federal Reserve in de tweede jaarhelft. Garran voorziet een scenario dat uiterst positief is voor goud.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Goud herstelt na nieuwe zorgen omtrent Italiaanse impasse

Italië dreigt in een politieke impasse verzeilt te geraken. Dit heeft de GOUDPRIJS weer doen opveren. Goud wordt weer een beetje herontdekt bij de beleggers als een veilige haven in onzekere tijden en staat nu weer bijna terug boven de $ 1.600.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Grootste goud-ETF ziet grootste uitstroom in 18 maanden

Vorige week woensdag zag 's werelds grootste goud-ETF Gold Trust zijn goudvolume op 1 dag dalen met 20,77 ton. Dit is de grootste daling op 1 dag sinds 18 maanden. De daling ging gepaard met een daling van de GOUDPRIJS van 2,6 %.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs