EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 13 augustus 2019

Negatieve rente, hoe lang gaat dat nog goed?

De rente op staatsobligaties bereikte een nieuw dieptepunt, nadat centrale banken de deur naar een renteverlaging hadden opengezet. Beleggers anticiperen op nieuwe monetaire stimulering en verwachten dat de rente daardoor nog verder zal dalen. Tegelijkertijd zijn aandelen in trek, want door de negatieve rente is het dividendrendement extra interessant geworden. Ook zien we een vlucht richting edelmetalen, want de GOUDPRIJS onlangs het hoogste niveau in zes jaar.

Lees verder op Geotrendlines.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

GOUDPRIJS voor het eerst in 6 jaar voorbij symbolische grens van 1.500 dollar per ounce

De prijs van goud is vandaag voorbij de symbolische grens van 1.500 dollar per ounce (31,1 gram) gegaan, voor het eerst sinds april 2013. De prijsstijging is het gevolg van de dreigende escalatie van het handelsconflict tussen de Verenigde Staten en China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

GOUDPRIJS stijgt door handelsoorlog naar hoogste niveau in zes jaar

De GOUDPRIJS is naar het hoogste niveau in zes jaar gestegen. De prijs zit al enkele dagen in de lift doordat de handelsspanningen tussen de Verenigde Staten en China sinds afgelopen donderdag zijn toegenomen. Bij onzekerheid op de financiële markten vluchten investeerders al snel naar edelmetalen als goud.

De GOUDPRIJS steeg woensdag tijdens handelsuren met 1,5 procent naar 1.495,40 dollar (zo'n 1.335,33 euro) per troy ounce (afgerond 31,1 gram), de hoogste prijs sinds april 2013.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

GOUDPRIJS schiet naar hoogste niveau in zes jaar door handelsoorlog

De GOUDPRIJS is naar het hoogste niveau in zes jaar gestegen. De prijs van het edelmetaal zit al enkele dagen in de lift, omdat de handelsspanningen tussen de Verenigde Staten en China sinds afgelopen donderdag zijn toegenomen. Bij onzekerheid op de financiële markten vluchten investeerders al snel naar edelmetalen als goud.

De GOUDPRIJS steeg woensdag tijdens handelsuren met 1,5 procent naar 1.495,4 dollar (zo'n 1335,33 euro) per troy ounce (afgerond 31,1 gram), de hoogste prijs sinds april 2013.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 7 augustus 2019

GOUDPRIJS haalt record in tal van fiatmunten

Opnieuw bewijst het gele edelmetaal zijn functie als vluchtheuvel in woelige tijden. En die zijn er ampel op economisch, financieel en sociaal-maatschappelijk gebied. In de nacht van 6 op 7 augustus 2019 haalden gold futures de $1500. Voor dit record moeten we al teruggaan in de tijd tot 2013.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs