EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2019

GOUDPRIJS weet te profiteren van volatiliteit op de financiële markten

De goud- en zilverprijs kenden een uitstekende laatste maand van het jaar. Terwijl aandelen in de uitverkoop gingen, wisten de edelmetalen aan terrein te winnen. En dat is helemaal niet zo vreemd, want juist in onzekere tijden vluchten beleggers naar veilige havens. En die trend kan dit jaar een vervolg gaan krijgen.

Tijdens de eerste handelsdag van het jaar werden beleggers direct geconfronteerd met teleurstellende macrocijfers uit Azië. De cijfers over de Chinese industriële productie maakten duidelijk dat er sprake is van een krimp. Daarnaast vertraagde de groei in Singapore tot 1,6% op jaarbasis in het laatste kwartaal van 2018. Dat was beduidend minder dan de voorspelling van 3,6%. Aangezien Singapore een van de meest exportafhankelijke naties is, zijn de vooruitzichten van Singapore nauw verbonden met de wereldwijde handel en groei.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

Beleggers in goud nemen opnieuw de bovenhand

De laatste jaren moet goud het steeds afleggen tegenover aandelen. Zelfs de goudmijnaandelen werden bij het groot huisvuil geplaatst. Maar de turbulentie op de aandelenmarkt doet beleggers teruggrijpen naar het gele edelmetaal. Voor het eerst in 5 maanden zijn er meer beleggers die geloven in een stijging van de GOUDPRIJS dan een daling.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 december 2018

Een dijk van een koopsignaal

[...]

Direct na de Fed-beslissing van gisteren gingen niet alleen aandelen, maar vooral ook goudaandelen in de verkoop.

Als je kijkt naar de GOUDPRIJS, dan zie je direct dat dit niet meer was dan een Pavlov-reactie binnen een stijgende trend. Want de GOUDPRIJS zelf noteert op het moment van schrijven zelfs $7 hoger dan afgelopen dinsdag.

Op de koersgrafiek hieronder zien we dan ook dat de stijgende trend volop intact is.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2018

Lange, prachtige periode voor goud en zilver

Terwijl het sentiment op de beurs én op de obligatiemarkt steeds slechter wordt, worden beleggers steeds positiever over goud.

Onderstaande grafiek laat zien dat de koerstrend sinds begin oktober stijgend is én dat de GOUDPRIJS deze week door een nieuwe weerstand brak.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2018

Nieuw seizoen in aantocht voor goud: stijging van 22% in 2019

De volatiliteit op de aandelenmarkten is enorm de laatste weken. Een stevige houvast voor beleggers is goud. Het gele edelmetaal herwint hiermee weer zijn status als veilige haven. Volgens E.B. Tucker, Metalla Royalty & Streaming, is dit het begin van een nieuw seizoen. Hij voorziet een GOUDPRIJS van $1.500 in 2019. Zijn tip: zit op deze trein vóór hij definitief vertrekt.

3 jaar geleden bereikte de GOUDPRIJS een dieptepunt van $1.050 per ounce. Vandaag noteert het rond $1.250. Dat is een stijging van ongeveer 20% in 3 jaar. Dit is verre van slecht. Ondertussen zette de GOUDPRIJS steeds hogere bodems neer op de grafiek. Toch gelooft er bijna niemand nog in goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs