EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Biflatie.nl
44
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 21 tot 25 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2019

GOUDPRIJS stijgt door onrust over Iran naar hoogste niveau in een jaar

De GOUDPRIJS steeg vandaag tot het hoogste niveau sinds april vorig jaar, vooral gestuwd door zorgen rond Iran en de wereldwijde handelsspanningen. Voor een troy ounce goud (31,1 gram) moest op de termijnmarkt in Londen bijna 1360 dollar (1206 euro) worden betaald.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Gaat goud op weg naar het hoogtepunt van 2011?

De GOUDPRIJS wist aan het einde van de zomer van 2011 een stevige top neer te zetten rond de grens van $ 1.800. Sinds dat moment is er een overtuigende dalende trend van start gegaan, maar aan die trend kwam in 2016 een abrupt einde. Sinds dat jaar zijn er geen nieuwe dieptepunten meer neergezet. En volgens een bekende technische analist is de kans groot dat de GOUDPRIJS de komende jaren weer opzoek gaat naar het hoogtepunt uit 2011.

Aan het begin van 2016 wist de GOUDPRIJS een stevige bodem neer te zetten. Sinds dat moment is er een trend van hogere bodems gaande. Het probleem is echter dat de GOUDPRIJS tijdens de afgelopen drie jaar telkens een top wist neer te zetten in de zone van $ 1.380.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 juni 2019

Waarschuwen de edelmetalen voor een beurscrash?

Niet alleen de aandelenmarkten kenden een fantastische handelsweek, ook de edelmetalen wisten goede zaken te doen. Zo wist de GOUDPRIJS op weekbasis met bijna 3% in waarde te stijgen. En dat was voor het gele edelmetaal de tweede riante winstweek op rij. Mogelijk betekent de stijging bij de edelmetalen echter weinig goed nieuws voor de toekomst van de aandelenmarkten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 9 juni 2019

GOUDPRIJS stijgt naar €38.000

De GOUDPRIJS is afgelopen naar het niveau van €38.000 gestegen. Het koersdoel van...

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: vrijdag 7 juni 2019

Staat de goud Bull Market op het punt van beginnen?

De GOUDPRIJS zit weer in de lift. En dat is voor het grootste deel te danken aan de onrust op de financiële markten. De oplopende handelsspanningen hebben geleid tot onzekerheid onder beleggers. En op het moment dat beleggers onzeker raken vluchten ze naar veilige havens. En goud fungeert al decennia lang als een veilige haven.

De GOUDPRIJS kende een moeizame beursstart. En dat is ook niet vreemd, want tijdens de eerste maanden van het jaar wisten de aandelenmarkten juist goede zaken te doen. Ineens verdwenen de donkere wolken die boven de markten hingen en als gevolg daarvan hadden beleggers geen behoefte meer aan een veilige haven. En daarom dumpte een groot deel van de beleggers goud weer uit hun portefeuille.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs