Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 21 tot 25
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 1 september 2017

Goud in euro

“Goud breekt door!” en/of “Goud op hoogste niveau afgelopen 10 maanden.” Zomaar 2 koppen van vandaag in gisteren in de media. Maar laat je niks wijs maken. Heb je de GOUDPRIJS in jouw eigen valuta gezien? Het is dus niet goud en zilver dat stijgt, maar de dollar die daalt. Vergelijk onderstaande grafieken:

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

Bank of America verwacht stijging GOUDPRIJS naar $1.400

De GOUDPRIJS zal begin volgend jaar een niveau van $1.400 per troy ounce bereiken, gesteund door een lagere rente in de Verenigde Staten en het gebrek aan vooruitgang ten aanzien van de geplande economische hervormingen van president Trump. Dat zegt Francisco Blanch, hoofd van de onderzoeksafdeling voor grondstoffen bij Bank of America Merrill Lynch, in een gesprek met Bloomberg.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 31 augustus 2017

ABN Amro verhoogt koersdoel goud naar $1.300

Analist Georgette Boele van de ABN Amro heeft haar koersdoel voor goud naar boven bijgesteld, omdat de fundamentals voor het edelmetaal weer wat positiever zijn geworden. De GOUDPRIJS brak deze week voor het eerst sinds november vorig jaar door het weerstandsniveau van $1.300 per troy ounce, wat door veel analisten gezien wordt als een zeer positief signaal voor de edelmetalen.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 30 augustus 2017

De weg ligt nu wijd open!

Na zeven maanden zijwaarts bewegen is de uitbraak nu definitief een feit. De GOUDPRIJS knalde gisteren met grote overtuiging door de weerstand van $1300 omhoog. Zie onderstaande grafiek. En dat gebeurde al vóórdat Noord-Korea weer een raket lanceerde!

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 29 augustus 2017

GOUDPRIJS hoger na raketlancering Noord-Korea

De GOUDPRIJS bereikte afgelopen nacht het hoogste niveau in twee maanden, nadat bekend werd dat Noord-Korea een raket over Japan had geschoten. De raketlancering komt als een verrassing, omdat er de afgelopen dagen relatief weinig nieuws kwam uit deze regio. Door de raketlancering steeg de prijs van het edelmetaal met ongeveer een procent naar €1.104 per troy ounce, een niveau dat we eind juni voor het laatst gezien hebben. In dollars steeg de GOUDPRIJS naar $1.322 per troy ounce, het hoogste niveau sinds september vorig jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$