Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 201 tot 205
Bron: Finanzen.nl
Geplaatst: maandag 5 september 2016

Als de geschiedenis zich herhaalt, gaat de GOUDPRIJS met duizenden dollars stijgen

De grafiek waar iedere goudhandelaar het nu over heeft, schetst een perspectief voor een flinke stijging van de GOUDPRIJS.

Natuurlijk, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Maar goudhandelaren worden begrijpelijk enthousiast over een interessante grafiek van onderzoeksbureau Casey Research waarin de huidige goudrally wordt afgezet tegen die uit het verleden.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Deze grafiek toont het potentieel van goud

Goud zit nog maar in het begin van de nieuwe Bull Market

De GOUDPRIJS heeft sinds haar dieptepunt van $ 1.045 per ounce een herstelbeweging ingezet die ten einde kwam bij een stijging van meer dan 30%. Ondanks dat we de afgelopen weken te maken hebben gehad met een consolidatie binnen de goudsector, heeft de herstelbeweging van de afgelopen maanden weten te zorgen voor een nieuwe Bull Market.

De meeste beleggers onder ons weten dat het enorm lastig is om op het juiste moment de bodem of de top te voorspellen. De vraag is hoe we met de nieuwe Bull Market bij goud moeten omgaan. Is dit slechts een herstelbeweging, of is hier sprake van een trenddraai?

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Hou je van goud, dan hou je van Trump

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump lijkt de taal te spreken van de grootste goudfanaten.

Een overwinning van Trump zou goed kunnen uitpakken voor goud. Dat schrijft Stephanie Yang op Money Beat, een blog van The Wall Street Journal.

De controversiƫle presidentskandidaat zorgt volgens Yang voor speculatie op een verdere stijging van de GOUDPRIJS aangezien het vooruitzicht van Trump als nieuwe Amerikaanse president bijdraagt aan de onzekerheid over het wereldwijde economische plaatje. Maar los daarvan valt Trump ook in de smaak bij enkele grote goudinvesteerders omdat hij hun taal spreekt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 2 september 2016

Centrale banken stuwen de GOUDPRIJS omhoog

Deutsche Bank heeft een interessant onderzoek gedaan naar de correlatie tussen de GOUDPRIJS en de snelheid waarmee de centrale banken hun balanstotalen verhogen. Centrale banken hebben de afgelopen jaren hun activa uitgebreid als reactie op de financiƫle crisis. Door middel van het opkopen van obligaties proberen ze de economie aan de praat te houden.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 1 september 2016

Goud meer waard dan huidige prijs

Goud is meer waard dan de huidige GOUDPRIJS volgens twee analisten van....Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$