EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2001 tot 2005 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Grootste goud-ETF ziet grootste uitstroom in 18 maanden

Vorige week woensdag zag 's werelds grootste goud-ETF Gold Trust zijn goudvolume op 1 dag dalen met 20,77 ton. Dit is de grootste daling op 1 dag sinds 18 maanden. De daling ging gepaard met een daling van de GOUDPRIJS van 2,6 %.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Goud verliest zijn glans

Afgelopen week was een zwakke week voor commodities. Hoewel goudliefhebbers ons wekelijks beloven dat de echte goudstijging nu op het punt van beginnen staat, lijkt het er meer op dat de grote jongens het goudschip zo langzamerhand aan het verlaten zijn. Het argument dat China flink goud aan het kopen is mag dan valide zijn, er zijn een aantal zwaarwegender argumenten te vinden die een lagere GOUDPRIJS voorspellen...

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: dinsdag 26 februari 2013

Analisten over de daling van de GOUDPRIJS

De GOUDPRIJS is de afgelopen weken snel gedaald. Analisten verschillen met elkaar van mening over de exacte oorzaak van de daling en over de betekenis van deze daling voor de toekomstige prijsontwikkeling van goud.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

De GOUDPRIJS daalt, dus de Chinezen kopen meer goud

Bullionstreet schrijft dat de verkoop van goud er in China gestegen is als gevolg van de dalende GOUDPRIJS van de afgelopen weken. Volgens analisten zijn Chinezen op koopjesjacht gegaan en nemen ze meer gouden sieraden en goudbaren af. De GOUDPRIJS in China is in een maand tijd gezakt van bijna 340 naar 315 yuan per gram en staat deze nu op het laagste punt in negen maanden tijd.

Lees verder op
Geplaatst op: maandag 25 februari 2013

De GOUDPRIJS daalt, dus de Chinezen kopen meer goud

De GOUDPRIJS daalt al drie maanden en wij in het 'Westen' luisteren naar verhalen van death cross formaties en het einde van een bull market. Wat doen ze in China? Daar grijpen ze de prijsdaling aan als een mooi moment om wat te kopen. De prijs stond op minder dan 320 yuan per gram, de laagste prijs sinds maanden.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs