Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2625 artikelen gevonden. Artikel 211 tot 215
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

ABN Amro stelt verwachting GOUDPRIJS bij

De GOUDPRIJS zal de rest van dit jaar op het huidige niveau stabiliseren en pas volgend jaar weer verder stijgen, zo verwacht analist Georgette Boele van de ABN Amro. Ze verwacht dit jaar een renteverhoging door de Federal Reserve. Volgend jaar zal de GOUDPRIJS volgens Boele verder stijgen tot $1.450 per troy ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 5 september 2016

Dit signaal duidt op een grote gebeurtenis op de goudmarkt

Onlangs deed Mike Maloney een update van de goudmarkt op zijn YouTube vlog waarin hij de ontwikkeling van de GOUDPRIJS afzette tegen de aandelenmarkt.

Bron: Finanzen.nl
Geplaatst: maandag 5 september 2016

Als de geschiedenis zich herhaalt, gaat de GOUDPRIJS met duizenden dollars stijgen

De grafiek waar iedere goudhandelaar het nu over heeft, schetst een perspectief voor een flinke stijging van de GOUDPRIJS.

Natuurlijk, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Maar goudhandelaren worden begrijpelijk enthousiast over een interessante grafiek van onderzoeksbureau Casey Research waarin de huidige goudrally wordt afgezet tegen die uit het verleden.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Deze grafiek toont het potentieel van goud

Goud zit nog maar in het begin van de nieuwe Bull Market

De GOUDPRIJS heeft sinds haar dieptepunt van $ 1.045 per ounce een herstelbeweging ingezet die ten einde kwam bij een stijging van meer dan 30%. Ondanks dat we de afgelopen weken te maken hebben gehad met een consolidatie binnen de goudsector, heeft de herstelbeweging van de afgelopen maanden weten te zorgen voor een nieuwe Bull Market.

De meeste beleggers onder ons weten dat het enorm lastig is om op het juiste moment de bodem of de top te voorspellen. De vraag is hoe we met de nieuwe Bull Market bij goud moeten omgaan. Is dit slechts een herstelbeweging, of is hier sprake van een trenddraai?

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 3 september 2016

Hou je van goud, dan hou je van Trump

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump lijkt de taal te spreken van de grootste goudfanaten.

Een overwinning van Trump zou goed kunnen uitpakken voor goud. Dat schrijft Stephanie Yang op Money Beat, een blog van The Wall Street Journal.

De controversiƫle presidentskandidaat zorgt volgens Yang voor speculatie op een verdere stijging van de GOUDPRIJS aangezien het vooruitzicht van Trump als nieuwe Amerikaanse president bijdraagt aan de onzekerheid over het wereldwijde economische plaatje. Maar los daarvan valt Trump ook in de smaak bij enkele grote goudinvesteerders omdat hij hun taal spreekt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$