EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2136 tot 2140 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Brodsky: Het is tijd om edelmetaal serieus te overwegen

Op het blog van de website Ritholtz.com verscheen afgelopen week een interessant artikel over de GOUDPRIJS en de grote ontwikkelingen op de goudmarkt van de afgelopen jaren. Het artikel geeft een dermate interessante invalshoek dat ik deze integraal op Marketupdate heb overgenomen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Goud en de weg naar $2.000,-

Al heel lang wordt er gesproken over het feit dat de goudkoers op termijn het niveau van $2000,- per troy ounce zal bereiken. In het begin van dit jaar waren verschillende analisten ervan overtuigd dat de GOUDPRIJS in 2012 boven de magische grens van 2000 uit zou gaan komen. Deze verwachtingen bleken te rooskleurig, want momenteel noteert de GOUDPRIJS onder de $1700,-. Op zich teleurstellend, maar er is hoop. Door de nieuwe stimuleringen van de FED  kan de GOUDPRIJS in 2013 nog eens een poging gaan wagen om de 2000 dollar te bereiken!

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Banken verwachten voortzetting van de trend van stijgende GOUDPRIJS

Op basis van de prognoses van zeven verschillende banken kunnen we concluderen dat de meerderheid rekent op een verdere stijging van de GOUDPRIJS. Vooral het stimulerende beleid door centrale banken, de extreem lage rente en het feit dat opkomende markten massaal goud kopen sterkt de verwachting dat de GOUDPRIJS blijft stijgen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Goud en zilver report (Week 50)

Afgelopen week gingen de prijzen van goud en zilver opnieuw onderuit, ondanks de aankondiging van een nieuwe stimuleringsronde door de Federal Reserve op woensdag. De GOUDPRIJS ging in een week tijd van €1318,60 naar €1.288,45 per troy ounce, een prijsdaling van 2,28%. De prijs van zilver zakte nog iets meer weg, van €822,51 naar €788,30 per kilo. Dat is een daling van 4,16%.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Klinken op een ‘gouden’ 2013

Nog even en 2012 gaat alweer de geschiedenisboeken in. Het was een goed beursjaar en 2013 dient zich nu al aan als een jaar vol spektakel, maar voor ons primeren enkele thema’s, waaronder goud.

Bij Slim Beleggen zijn we er al langer van overtuigd dat de GOUDPRIJS nog (veel) hoger kan in de komende jaren. Diegene die nog niet mee is in het goudverhaal, kunnen we nog eens wijzen op de onderstaande argumenten die wijzen op een stijgende prijs van goud in de komende jaren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs