Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2627 artikelen gevonden. Artikel 2136 tot 2140
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 september 2012

Goud explodeert na nieuwe banencijfer VS

Dat noemt men dus een ‘hockey stick’ beweging in een grafiek. De prijs van goud vertrekt als een raket omhoog nadat er in de VS minder banen dan verwacht bijkwamen in de afgelopen maand.

Er kwamen slechts 96.000 banen bij in augustus 2012, terwijl er op minimaal 125.000 banen was gerekend. Dit betekent dus QE3, daar is weinig twijfel meer over mogelijk. De explosie van de GOUDPRIJS zegt voldoende, die inmiddels boven 1720 dollar/ounce wordt verhandeld.

Alles wat we hier in de afgelopen maanden hebben voorspeld, komt nu naadloos uit. We zijn bijzonder verheugd met dit resultaat voor onze lezers!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 september 2012

Goud 'blinkt' in september

We hebben het er al eens vaker over gehad: in najaar start de goudrally. Niet toevallig begint het spektakel in de meeste gevallen in de maand september.

Uit historisch onderzoek van Bespoke (zie grafiek) blijkt dat september niet enkel sinds 2007 een krachtige maand is (+2,8%) voor de GOUDPRIJS, maar de maand neemt ook de leiding in sinds 1980 met een gemiddeld rendement van maar liefst 1,7 procent!

De tweede beste maanden voor goud sinds 1980 zijn augustus en november met een gemiddeld rendement van 1,6%. November steekt er zelfs met kop en schouders bovenuit sinds 2007, met een gemiddeld rendement van 5,7 procent!

[grafiek]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

Nog een sterk koopsignaal bij het goud

Ongeveer een jaar geleden bereikte de GOUDPRIJS een historische piekkoers op 1.923 dollar per troy ons. Daarna verging het de GOUDPRIJS niet meer zo goed. We kregen een correctie, waarna de GOUDPRIJS een tijdje ter plaatse bleef trappelen. Sinds enkele weken geeft het goud echter weer tekenen van leven.

Geleidelijk stegen de verhandelde volumes van fysiek goud, waarbij de koers langzaam maar zeker aantrok. Technisch werd een belangrijk koopsignaal gegeven wanneer de GOUDPRIJS uit een grote driehoeksformatie brak, formatie die sinds de herfst van vorig jaar werd gevormd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

Goud doorbreekt de barrière van $1700!

Goedemorgen! Goud heeft er zin in vandaag. De prijs van het gele edelmetaal schiet vanochtend meteen door de psychologische grens van 1700 dollar per ounce.

Het edelmetaal neemt alvast een voorsprong op de soepele monetaire ingrepen van de centrale bankiers die er zitten aan te komen. De weg voor de GOUDPRIJS ligt nu in principe open voor een rally tot boven 1900 dollar!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 september 2012

Goud boven 2500 dollar betekent oorlog

De Financial Survival Network had Catherine Austin Fitts te gast. Austin Fitts is een insider in de financiële en politieke middens in de VS.

Zij bespreekt de heersende machten op onze planeet en het gevecht om de (landbouw)grondstoffen. Bovendien geeft ze haar mening over goud.

Volgens Austin Fitts kan een versnelde stijging van de GOUDPRIJS voor grote problemen zorgen. Boven 2500 dollar is het oorlog, aldus Catherine Austin Fitts.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$