EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
31
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2326 tot 2330
Geplaatst op: maandag 23 januari 2012

Gaat goud de 2000 dollar doorbreken?

De GOUDPRIJS is de afgelopen jaren sterk gestegen. Wie in 2008 een troy ounce goud kocht betaalde 800 dollar. Voor dezelfde troy ounce moet nu ongeveer 1670 dollar worden betaald. Bij de start van de opmars van goud in 2008 riepen veel investeerders dat goud tot grote hoogte zou gaan stijgen. Een goudkoers van 2000 dollar per troy ounce zou volgens Jim Rogers ‘zeker’ gehaald gaan worden, en andere investeerders riepen zelfs dat een koers 2500 dollar te bereiken moest zijn.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 18 januari 2012

Nieuw bewijs in vermeende manipulatie GOUDPRIJS: De long-short strategie

Verschillende insiders zijn ervan overtuigd dat er manipulatie is in de goud- en zilvermarkt. Grote banken zouden door hun sterk geconcentreerde shortpositie in staat zijn de prijzen van het edelmetaal te onderdrukken. Dit zou gebeuren voorafgaand aan nieuwe economische data en bij 'options expiry'.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 18 januari 2012

Goud: terug in de lange termijntrend

De prijs van het goud heeft de daling verteert en heeft de positieven lange termijntrend weer ingezet. Goud corrigeerde meer dan $ 250 van zijn piek in augustus 2011. De stijging van de GOUDPRIJS heeft zich versnelt de laatste jaren zoals te zien is op onderstaande grafiek. De nieuwe prijsstijging na de correctie past perfect in het lange termijnkanaal en bevestigd de versnelde opwaartse prijs voor het gele edelmetaal.

[grafiek]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 18 januari 2012

Wereldbank laat GOUDPRIJS dalen

De GOUDPRIJS is vandaag gedaald tot een goudkoers van 1652 dollar per troy ounce. Goud begon de dag met een prijs van 1657 dollar per troy ounce, maar door de berichten van de Wereld Bank is de GOUDPRIJS gedurende de dag in een daling terecht gekomen, waarbij de laagste prijs van goud vandaag 1642 dollar per troy ounce was.

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl
Geplaatst op: zaterdag 14 januari 2012

Goud positief de week uit

De afgelopen week is de GOUDPRIJS gestegen met 1% naar een goudkoers van 1637 dollar per troy ounce. De prijs van goud was begin deze week 1609 dollar per troy ounce en behaalde op donderdag het hoogtepunt van 1661 dollar per troy ounce. Belangrijkste redenen voor het stijgen van de GOUDPRIJS zijn de aanhoudende problemen in Europa en de berichten vanuit de Verenigde Staten na aanleiding van het beige boek van de FED.

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs