Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2613 artikelen gevonden. Artikel 236 tot 240
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 juli 2016

Beursblik: rally GOUDPRIJS klaar voor de start

De GOUDPRIJS is klaar voor een aanhoudende rally in de komende jaren. Dit verwachten zowel analisten als beleggers.

De prijs is dit jaar al met 25 procent opgelopen en het einde lijkt nog niet in zicht. “Dit is het begin van wat nog enkele jaren kan duren”, aldus fondsmanager Joe Foster bij VanEck Associates.

Analist Chris Mancini bij Gabelli Gold Fund voorspelt voor dit jaar een ware bull market voor goud en voorziet dat de GOUDPRIJS de komende jaren de top uit 2011 van 1.900 Amerikaanse dollar per troy ounce goud doorbreekt. Mancini wees op een zwakke economische groei en de lage inflatie, wat centrale banken ertoe zal aanzetten om met nieuwe stimuleringsmaatregelen te blijven komen. Dit zal de inflatie doen aanzwellen en is goed voor goud, aldus de analist.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 15 juli 2016

RBC: GOUDPRIJS naar $1500 per troy ounce

De GOUDPRIJS kan de komende twee jaar stijgen naar $1.500 per troy ounce, zo verwachten analisten van de Royal Bank of Canada. De grootste bank van het land is zeer positief over goud en noemt de toegenomen geopolitieke onzekerheid en de risico's die verbonden zijn aan de alsmaar dalende rente als belangrijkste reden voor een stijgende GOUDPRIJS.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

GOUDPRIJS naar $1425 de komende maanden

De GOUDPRIJS zal de komende maanden oplopen naar $1425 per oz volgens.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

Stijging GOUDPRIJS niet gunstig voor Chinese juweliers

De GOUDPRIJS is sinds het begin van dit jaar al bijna 24% gestegen, maar daar profiteert niet iedereen in de goudsector van. De South China Morning Post schrijft dat juweliers in China hun omzet met 20 tot 40 procent hebben zien dalen, omdat consumenten door de snelle prijsstijging van het edelmetaal afwachtend zijn geworden met goud kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 13 juli 2016

ABN AMRO ziet GOUDPRIJS stijgen naar $1.450

Georgette Boele is valuta en grondstoffen analist bij ABN AMRO. Zij voorspelt een GOUDPRIJS van $1.450 tegen eind 2017. Wat deze voorspelling zo bijzonder maakt, is dat Georgette Boele een van de weinige analisten is die de laatste jaren de evolutie van de GOUDPRIJS correct voorspelde, naar boven én naar beneden.

Begin 2013 was Boele een van de meest negatieve analisten omtrent goud, vlak voordat de GOUDPRIJS daalde van $1.700 naar bijna $1.000. In februari van dit jaar werd Boele opnieuw optimistisch, opnieuw op het goede moment.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$