EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2381 tot 2385 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2012

3 redenen die de GOUDPRIJS tegen houden

De GOUDPRIJS zit al enkele maanden in het slop. Na de piek begin september corrigeerde goud een kleine 20 %. Er zijn enkele factoren die de stijging van het goud momenteel tegenhouden.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 10 januari 2012

GOUDPRIJS naar record van 2500 dollar in 2012

Instellingen Goldman Sachs en Morgan Stanley hebben in de outlook van 2012 aangegeven dat goud het populairste blijft om in te beleggen. Door de GOUDPRIJS welke blijft stijgen (de prijs van goud is dit jaar al reeds opgelopen van 1570 dollar per troy ounce naar een goudkoers van 1610 dollar per troy ounce) zou de GOUDPRIJS volgens deze banken kunnen oplopen tot een record van 2500 dollar per troy ounce goud!

[...]

Lees verder op Prijs van Goud.nl
Geplaatst op: zondag 8 januari 2012

Gemiddelde GOUDPRIJS in 2012: $1.766,-

In de eerste week van 2012 is de GOUDPRIJS met 3,2% gestegen. De stijging volgt na een forse daling in december. Aan het einde van 2012 werd er met lage volumes veel goud verkocht, dit zijn onder andere winstnemingen om posities voor het nieuwe jaar te sluiten.  De goud future voor februari sloot vrijdag op $1.616,60, ofwel zo’n €1.270,-.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 2 januari 2012

Terugblik op 2011: GOUDPRIJS ruim 11% gestegen!

[...]

In 2012 zal naar verwachting de GOUDPRIJS weer gaan stijgen, wellicht naar een niveau van boven van de 2000 dollar troy ounce, zo zeggen analisten. Ook de chinezen zetten zwaar in op goud, waardoor de prijs van goud ook op kan gaan lopen. Mocht in 2012 de kredietcrisis tot een einde komen, is het mogelijk dat de GOUDPRIJS verder zal gaan dalen. Echter lijkt daar op dit moment geen sprake van te zijn.

Lees verder op Prijs van Goud.nl
Geplaatst op: zaterdag 31 december 2011

Goud duurder, maar zilver goedkoper in 2011

De prijzen van goud en zilver hebben in 2011 tegengestelde lijnen laten zien. De GOUDPRIJS steeg over het gehele jaar met 10 procent, maar zilver werd juist 9,5 procent goedkoper.

De prijzen van goud en zilver hebben in 2011 tegengestelde lijnen laten zien. De GOUDPRIJS steeg over het gehele jaar met 10 procent, maar zilver werd juist 9,5 procent goedkoper.

Het is het elfde jaar op rij dat de GOUDPRIJS is gestegen. Een troy ounce (31,1 gram) sloot vrijdag op 1566,80 dollar. Dat is echter een stuk lager dan het recordniveau van 1920 dollar in september.

[...]

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs