Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2618 artikelen gevonden. Artikel 2381 tot 2385
Bron: Beursbox
Geplaatst: zaterdag 24 september 2011

De crisis op het scherpst van de snede

Dat de GOUDPRIJS nu een duik neemt is geen toeval. ALLES wordt er nu op alles gezet om het alternatief op funny money nu minder aantrekkelijk te maken.

Ze zullen falen, omdat deze aanval op de GOUDPRIJS JUIST gaat inhouden dat nog meer mensen in goud zullen stappen. Immers is hier voor velen een prachtige kans ontstaan om tegen een lagere koers eindelijk in te stappen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 24 september 2011

GOUDPRIJS zakt honderd dollar

De GOUDPRIJS is meer dan honderd dollar gezakt in New York. Ook de zilverprijs kreeg een forse dreun.

De futures voor goud daalden op de Comex-beurs in New York tot 1.635,90 dollar. Dat is een daling van 105,80 dollar op één dag.

Bron: BeursBox
Geplaatst: vrijdag 23 september 2011

De crisis op het scherpst van de snede

Dat de GOUDPRIJS nu een duik neemt is geen toeval. ALLES wordt er nu op alles gezet om het alternatief op funny money nu minder aantrekkelijk te maken. Ze zullen falen, omdat deze aanval op de GOUDPRIJS JUIST gaat inhouden dat nog meer mensen in goud zullen stappen. Immers is hier voor velen een prachtige kans ontstaan om tegen een lagere koers eindelijk in te stappen.

Bron: Goldseek
Geplaatst: vrijdag 23 september 2011

Wat doet een bankencrash van de GOUDPRIJS?

In the first part of this series of articles we pointed out the developing banking crisis and why we felt that was happening. When and how gold will have a central bank-approved role depends on the political agenda on both sides of the Atlantic.

Commercial banks are already harnessing their gold to lower the cost and availability of international loans! Since the first part of this essay, there have been dramatic banking developments.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 23 september 2011

5 Redenen waarom de GOUDPRIJS onder druk staat

De koperprijs. Koper noteert rond het laagste punt van 2011 en op hetzelfde niveau als de lente van 2007 (waar goud rond $ 650 noteerde). Het grote verschil tussen deze 2 grondstoffen is verontrustend.

Het hoogseizoen voor goud. Iedereen gaat er vanuit dat de GOUDPRIJS wel zal stijgen door de grotere vraag rond deze periode.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$