Nieuws / Artikelen met het woord

goudprijs

2585 artikelen gevonden. Artikel 2386 tot 2390
Bron: Amsterdamgold.com
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

JP Morgan: GOUDPRIJS voor het einde van het jaar $2500

De Amerikaanse investeringsbank JP Morgan heeft op dinsdag zijn verwachting voor de GOUDPRIJS met 39% verhoogd. JP Morgan voorspelt dat de GOUDPRIJS voor het einde van het jaar $2.500 per troy ounce zal bedragen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2011

Banken zien interesse voor goud toenemen

Nu de GOUDPRIJS record na record breekt, zien de banken in ons land de interesse in het edelmetaal toenemen. Dat blijkt uit een rondvraag bij Belgische grootbanken. KBC spreekt zelfs van een verdrievoudiging in vergelijking met het normale gemiddelde aantal orders. De GOUDPRIJS overschreed vandaag voor het eerst de kaap van 1.800 dollar voor een ounce.

Bron: Nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 augustus 2011

GOUDPRIJS nadert 1800 dollar

De GOUDPRIJS is woensdag door de grote onrust op de financiële markten opnieuw opgelopen tot recordhoogte. 

De prijs van het edelmetaal brak daarbij bijna door de grens van 1800 dollar per troy ounce (31,1 gram).

Bron: AmsterdamGold.com
Geplaatst: woensdag 10 augustus 2011

S&P verlaagt kredietwaardering VS; GOUDPRIJS stijgt naar nieuwe records

De Verenigde Staten hebben afgelopen vrijdag hun triple A status verloren. Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s verlaagde de kredietwaardigheid van de VS met één stap naar AA+. De VS hadden sinds 1941 de hoogste AAA waardering.

Een week nadat de politieke leiders van de VS een akkoord hebben bereikt over het verhogen van het Amerikaanse schuldplafond heeft S&P de kredietwaardigheid van 's werelds grootste economie verlaagd. S&P vindt dat de overeengekomen bezuinigingen tekort schieten. S&P zette ook het vooruitzicht voor de Amerikaanse kredietwaardigheid op negatief en stelde dat de kans één op drie is dat de kredietwaardigheid van de VS binnen 6 tot 24 maanden opnieuw wordt afgewaardeerd.

Bron: Goudportal
Geplaatst: woensdag 10 augustus 2011

JP Morgan: Goud dit jaar nog naar $2.500

De lange termijn trend is en blijft zeer bulllish.

Volgens J.P. Morgan Chase & Co. (JPM) kan de GOUDPRIJS nog dit jaar boven de $2.000 dollar klimmen, en zelfs eind van dit jaar de $2.500 dollargrens aantikken.

[...]

Zowel J.P. Morgan als Goldman Sachs Group (GS), hebben hun toekomstbeeld voor de prijs van goud omhoog bijgesteld. Goldman Sachs is echter iets voorzichtiger: $1.900 dollar per troy ounce begin volgend jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$