EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
24
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goudprijs.
Artikel 2386 tot 2390 met de

betekenis van het woord GOUDPRIJS

Geplaatst op: maandag 19 december 2011

Hoera, de crisis is voorbij

Hoera, de crisis is voorbij. Althans als je de GOUDPRIJS mag geloven. Immers is de gedachte een hoge GOUDPRIJS geeft aan dat het niet best gaat, dus we moeten helemaal niet blij zijn met een hoge GOUDPRIJS. Mijn stelling is dat we blij moeten zijn met een reële GOUDPRIJS. En waar die ligt, geen idee. Maar zolang er nog ongedekt fiatgeld berust op vertrouwen bestaat, moet de GOUDPRIJS wel omhoog om reëel genoemd te worden.

Dus de crisis is voorbij. Volgens mij moet de echte (systeem-)crisis nog beginnen. Goud gaat momenteel hand-in-hand met zilver en alle andere aandelen, bunds, ETF’s enz naar beneden, althans de longposities. Maar dat zijn allemaal schermutselingen die er bij horen. Voor hen die de goudmarkt al een tijdje volgt geen onbekend terrein, ondanks dat het keer op keer weer onnavolgbaar lijkt te zijn.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: donderdag 15 december 2011

Goudmarkt wordt gemanipuleerd

Voor het eerst gebruikt Jon Nadler, senioranalist metalen bij Kitco, het woord ‘manipulatie’ in een artikel. De aanleiding vormt het bereiken van de laagste GOUDPRIJS in twee maanden tijd, en hoe de wereld volgens Nadler wordt ‘gemanipuleerd’ door de propaganda die de grondstoffenmarkt bezoedelt.

[...]

Lees verder op IEX Profs
Geplaatst op: woensdag 14 december 2011

Goud heeft de langste rit OOIT boven z'n 200-daags gemiddelde erop zitten!

Vandaag dipte de prijs van goud voor het eerste sedert lange tijd onder z’n 200-daags gemiddelde, met name door de kracht van de US dollar.

Vandaag dipte de prijs van goud voor het eerste sedert lange tijd onder z’n 200-daags gemiddelde, met name door de kracht van de US dollar.

Onderzoek wijst uit dat goud de langste rit ooit erop heeft zitten boven z’n 200-daags gemiddelde, meer bepaalde 732 handelsdagen.

Het was een geweldige rit boven de 200MA vanaf januari van 2009. De prijs staat 88% hoger sinds de uitbraak!

[grafiek]

Tijdens de seculaire bull market (+10 jaar) dook de GOUDPRIJS diverse malen onder het 200-daags gemiddelde, maar dat was nooit een lang leven beschoren, hooguit enkele weken!

Enkel de crashperiode van 2008 vormde hierop de uitzondering, toen goud een half jaar onder z’n 200MA handelde.

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 december 2011

Chinese invoer van goud uit Hong Kong: +4000%!

Terwijl traders wereldwijd hun papieren goudposities liquideren, waardoor de GOUDPRIJS vandaag onder druk staat, voeren de Chinezen ongeziene hoeveelheden fysiek goud in van het buitenland!

Terwijl traders wereldwijd hun papieren goudposities liquideren, waardoor de GOUDPRIJS vandaag onder druk staat, voeren de Chinezen ongeziene hoeveelheden fysiek goud in van het buitenland!

De Chinese invoer van goud via Hong Kong steeg van oktober tot november 2011 met 50%, maar jaar-op-jaar stond import van 85,7 ton goud gelijk aan een stijging van +4000%!

[FT]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 december 2011

Op naar de zoveelste Eurotop

De beleggers zijn nerveus. De financiële markten openden woensdag nog dik in de plus, maar de Europese beurzen staan inmiddels licht in het rood. De AEX-index daalde van 308 punten naar 304 punten. De prijs van goud staat nog rond de openingskoers van $1.730 (ofwel €1.290,-). Dat is enigszins opvallend, omdat de GOUDPRIJS de afgelopen tijd juist in dezelfde richting als de grondstoffen en aandelen bewoog.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs